To je to što me zanima!

"Neuništivi" Thierry Henry želi zabiti svoj 230. gol za Arsenal

Uvijek se može bolje. I ja uvijek mogu i više i bolje. Imam još jednu utakmicu ispred sebe da to dokažem, onu protiv Milana, rekao je napadač "topnika" Thierry Henry
Vidi originalni članak

Thierry Henry, 34-godišnji francuski nogometaš, došao je u "svoj" Arsenal na samo dva mjeseca posudbe iz New Yorka, no u malom broju odigranih utakmica je opet dokazao da može biti na visokoj razini Premiershipa.

U ovom novom periodu u Arsenalu je postigao tri gola, a dva su bila pobjedonosna. Onaj prvi protiv Leedsa u FA Cupu u samoj završnici, a i prošlog je vikenda poentirao u sudačkoj nadokandi. Zabio je Sunderlandu za pobjedu 2-1, a to mu je ujedno bio 229. gol u dresu Arsenala, u svim natjecanjima, te je, jasno, prvi klupski strijelac svih vremena.

- Uvijek se može bolje. I ja uvijek mogu i više i bolje. Imam još jednu utakmicu ispred sebe da to dokažem, onu protiv Milana - rekao je Henry koji se tako, vrlo skoro, mora vratiti u Sjedinjene Američke Države.

- Mogao sam zabiti i Aston Villi, ali da u ovom trenutku mogu birati onda bi sigurno izabrao ovaj gol protiv Sunderlanda koji sam i zabio. Pogodak sam dao u doslovno zadnjim sekundama, donio klubu tri boda i nadam se da će bez mene Arsenal nastaviti svoj put prema gore na ljestvici. Liga prvaka je prioritet i to će se ostvariti bez mene.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Nakramani 14.02.2012.

    Vratit ce se on jos jednom u Arsenal.

  • AntonioDugalić 14.02.2012.

    230 golova, rekordi su tu da se ruse, a ja se nadam da ce ga Robin Van Persie srusit ne zato sto ne volim Henrya nego je decko na dobrom putu da ostvari to ;)

  • BiTcH pLeAsE 14.02.2012.

    HHH 3 gola a u igru je u te 3 utakmice ulazio u 70 im minutama pa to je igračina!!! Koji igra iz jubavlju prema ovom klubu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare