To je to što me zanima!

Neureuther: Superkombinacija nije važna, FIS je treba ukinuti

Iz sportskog kuta gledanja superkombinacija nije baš značajna. A ni na televiziji ne izgleda lijepo kad spustaši voze slalom, ispalio je novi 'biser' Nijemac Neureuther
Vidi originalni članak

Početkom godine stigla je vijest kako FIS razmišlja o ukidanju superkombinacije. Ivica Kostelić i njegov otac Ante često su znali reći kako superkombinacija nekima u FIS-u smeta. Jasno je i zašto. 

Onaj tko može dobro odvoziti spust i potom još bolje završiti slalom mora imati talent. A to Ivica ima. U superkombinaciji nema mu ravnog. To zna i FIS, a zna i Ivičin najveći protivnik Felix Neureuther.

-  Iz sportskog kuta gledanja superkombinacija nije posebno značajna. A ni na televiziji ne izgleda lijepo kad spustaši voze slalom - ispalio je novi "biser" njemački skijaš Neureuther.

Naravno da ne izgleda sjajno kad spust ne zna voziti. Pa zašto se onda superkombinacija jednostavno ne bi ukinula? Vrlo jednostavno razmišljanje...

- Kombinirane utrke spusta i slaloma imaju jednu od najduljih tradicija u skijanju. Ne bi bilo u redu da superkombinacija ispadne iz programa Olimpijskih igara - rekao je Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dadodado 20.02.2012.

    e kad bi Ante još nekog tak usavršil pa da ih j..... još barem 20 godina.....sve discipline budu ukinuli.. :)

  • Frilender 18.02.2012.

    Prvo su kombinaciju uveli austrijanci jer nisu mogli doći na kraj Stenmarku, zatim su uveli SuperG jer im je i kombinacija bila premalo, sad kad zbog toga puše velike kristalne hoće ukinut. Kad budu imali nekog svog dobrog kombinatorca opet će je uvest.Zbog Hirshera ako treba ukinut će i spust.

  • Papi_1 18.02.2012.

    Smrad jedan austrijski!Onda mogu i spust ukinuti posto je on los!A kada vozi slalom i los je u donjem dijelu staze ma ukinut cemo i taj dio staze samo za njega,balavca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare