To je to što me zanima!

Neustrašivi islandski kapetan pokazao je istinski liderski stav

Pri 1-2 za Fince u 82. minuti, nervozni napadač Islanda ušao je u sukob s gostujućim braničima, no odjednom se u gužvi stvorio kapetan Aron i zaštitio svog igrača kako ne bi došlo do incidenta
Vidi originalni članak

Aron Einar Malmquist Gunnarsson (27) veznjak je Cardiff Cityja te kapetan nogometne reprezentacije Islanda. Za svoju je reprezentaciju nasutpio 66 puta, a pod njegovim vodstvom na terenu u ulozi kapetana, Island je izborio povijesni plasman na francuski Euro. I ne samo to, tamo su predstavljali pravo osvježenje doguravši do četvrtzavršnice.

Island se pokušava kvalificirati na SP 2018. u Rusiji a tu imaju strašnu konkurenciju u Hrvatskoj, Ukrajini i Turskoj, reprezentacijama koje također ciljaju na isto. Krenulo im je dobro, remi kod Ukrajine potvrdili su teškom pobjedom protiv Finske (3-2) čudesnim preokretom u sučevoj nadoknadi.

Posebno se istaknula njihova borbenost i mentalna snaga u čemu je prednjačio onaj koji treba - kapetan Aron Gunnarsson.

Pri 1-2 za Fince u 82. minuti, nervozni napadač domaćih ušao je u sukob s gostujućim braničima, no odjednom se u gužvi stvorio kapetan Aron i zaštitio svog igrača kako ne bi došlo do incidenta.

Hrabro, autoritativno, smireno i kapetanski. Ovako se ponaša pravi vođa.

Hrvatska će protiv Islanda igrati 12. studenog na Maksimiru.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 08.10.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooo

  • Joker123 07.10.2016.

    To je bas kapetanski potez,tako i triba

Komentiraj...
Vidi sve komentare