To je to što me zanima!

Neutješni Čilić: Hoću krizni stožer za izlazak iz krize...

Nakon godinu dana loših rezultata Marin Čilić pokušat će s trenerom Bobom Brettom pronaći rješenje problema. Čilić nije uspio obraniti naslov ATP-a u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dečko zna igrati. Nema nikakvih rupa u igri. Ja sam razočarao i zasluženo izgubio, rekao je neutješni Marin Čilić nakon što se oprostio od šestog izdanja PBZ Zagreb Indoorsa.

Prošle godine, dok je s trofejem išao prema izlaznim vratima, okrenuo je rundu cijelom kafiću u Domu sportova. Jučer su bili rijetki koji su ga potapšali po ramenu. Svjestan je da mu neće biti lako pronaći izlaz iz krize.

- Trening ili mečevi? Ma samo me mečevi mogu iščupati iz ove krize. Moram igrati što više i tražiti izlaz iz rupe. Znam da to neće biti nimalo lako i da će taj proces vjerojatno trajati mjesecima - rekao je trenutačno dvadeseti tenisač svijeta, koji je potom objasnio kako je zapravo izborio polufinale Australian Opena prošle godine:

- Krajem 2009. pobijedio sam Nadala, imao dosta mečeva i pobjeda u nizu. I tako sam s tom odličnom formom samo nastavio ‘gaziti’ i početkom 2010. godine. Nažalost, kraj prošle godine bio je jako loš i ovo je samo nastavak crne serije.

Goran Ivanišević, njegov povremeni trener, pokušao ga je što više gurnuti prema mreži:

- Ali što to vrijedi kad se sigurnije osjećam iza osnovne linije - često je ponavljao Čilić.

Uskoro će 22-godišnji Međugorac porazgovarati s Bobom Brettom, svojim australskim trenerom, koji se brinuo i o Goranu.

- Dobar je trener, ali nešto će se morati mijenjati. Moramo pokušati skupa riješiti taj problem. Valjda će krizni stožer nešto donijeti - našalio se na kraju naš Davis Cup reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • brejn 06.02.2011.

    pustite Marina na miru. Njegove sposobnost i inteligencija je na većem nivou od svih šta baljezgate gluposti. Marine samo rad i rad..i fakat koji volej više jer ti uopće nisu toliko loši koliko misliš. Tvoj sam navijač, pratim ti svaki meč i čekam come back. A on će doći.

  • mightyboss 06.02.2011.

    Forhandi po 3 metra van,serva svaka 4-a unutra,duže izmjene dno mreže,kretanje limitirano,bez miksanja igre,slajs ni na treningu ne upotrebljavaš,sličan igrač ko soderling al blijeda kopija,on još nije toliko prokužen,zato i je tu gdje je...trgni se i uzmi radeka stepaneka za treniranje voleja.

  • trubica 06.02.2011.

    prejadni ste s vasim komentarima! kad budete 20. u svijetu u bilo cemu, onda se javite filozofi

Komentiraj...
Vidi sve komentare