To je to što me zanima!

Neven Spahija u Pamesu želi dovesti Antu Tomića

Uz Maccabi, koji je za košarkaša Zagreba ozbiljno zainteresiran već neko vrijeme, Tomića sada želi i španjolska Pamesa iz Valencije našeg Spahije
Vidi originalni članak

Ove sezone Ante Tomić odnio je MVP titulu u NLB ligi. Najkorisniji igrač jedne takve lige s 21 godinom, dečko je očito potencijal, zaključili su još davno u Maccabiju iz Tel-Aviva. Izraelci su na čekanju, u Zagrebu znaju što nude i 'važu'. Pustiti najboljeg igrača ili ne. Pita li se mladog Dubrovčanina, ovo ljeto je idealno vrijeme za odlazak. Maccabi je velik klub, silno ga žele dovesti i previše dvojbi nema. Preostalo mu je jedini društvu iz kluba objasniti da je i za njih najbolje da ga prodaju.
A onda se uključio i drugi 'prosac'. Antu Tomića u svojoj momčadi navodno želi Neven Spahija, trener Pamese iz Valencije. Iza njegove momčadi je jedna slaba sezona, iako u rosteru ima nekoliko jakih imena. Spahija je sada procijenio da bi mu Tomić pomogao da iduće sezone napravi značajan iskorak i uključi se u borbu za vrh. Preko Barcelone, Real Madrida i TAU Ceramice ne može bilo kakva momčad... Spahiji bi pomogao Tomić, a valjda bi i Tomiću pomogao Spahija. Kada je trener iz tvoje domovine, ipak je lakše u prvom izletu u inozemstvo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 13.06.2009.

    malo si zakasnio tomic je potpisao za maccabi

Komentiraj...
Vidi sve komentare