To je to što me zanima!

'Vatreni' sa SP-a u Brazilu se vratio u HNL: Pojačao Varaždin

Nakon pola godine bez kluba, golman koji je s Hrvatskom putovao na SP u Brazilu vratio se u HNL. Oliver Zelenika (26) novi je golman Varaždina, a za mjesto će se boriti s odličnim Ivanom Nevistićem (21)
Vidi originalni članak

Predviđala mu se zvjezdana karijera, sa Hrvatskom je išao na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine kao treći golman, a nakon toga nije se dogodio skok u karijeri. Igrao je u Poljskoj i Nizozemskoj, a sad se vraća kući. Oliver Zelenika (26) opet je u HNL-u!

Ante Mrmić (27) je u dogovoru s klubom raskinuo ugovor ove zime, a Bonačić je tako ostao samo na Ivanu Nevistiću (21) koji je na posudbi iz Rijeke, te na Dinku Gavranoviću (27) koji je tu ipak rezervna opcija i pitanje je kako bi se adaptirao na prvoligaške izazove, a klub je u teškoj situaciji i žestoko se bori za ostanak.

Zato su u Varaždinu posegnuli za golmanom koji nije ispunio puni potencijal, a još je uvijek dovoljno mlad da se 'vrati na staro'. Zelenika je samo jedno u nizu pojačanja Varaždina u zimskom prijelaznom roku, a pitanje je što to znači i za sudbinu Ivana Nevistića. Andrej Prskalo (32) je ozlijeđen, na golu Rijeke je mladi Pandur (19) dok mu je rezerva David Nwolokor (24). Nevistić je važna karika u momčadi Varaždina te ih svojim obranama spašava u nerijetkim situacijama  pa će se Zelenika morati dokazati.

No, ne isključuje se mogućnost da se Nevistić u bilo kojem trenutku vrati u Rijeku, ako ne prije, onda na ljeto, a Varaždinci moraju imati rješenje. Ovo je tako svojevrsno ulaganje u budućnost, a tko zna,možda Oliver doživi željeni preporod tamo gdje je sve počelo - u HNL-u.

Podsjetimo, Zelenika je igrao za zagrebački Dinamo, Lokomotivu, Rudeš, poljsku Lechiju i nizozemski NEC. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Simulacija_stimulacija 05.02.2020.

    Zelanika, Crnić, Žutić, Rozić, Bijelić ( Bjelica ), Sivić ( Sivonjić )....

  • Miljanec 04.02.2020.

    rupetina pletikosa je kao 4. golman sahtjora bio u reprezentaciji gdje se redovito sramotio, sto golovima s centra, sto golovima kroz ruke, pa cak i direktno iz kornera

  • Joker123 04.02.2020.

    Sta sve mamic uradi, a ljudi opet navijaju za reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare