To je to što me zanima!

Kakva majstorija! Srbin lukavo zabio Francuzima s 'parkinga'

Francuski golman Gerard dotakao je loptu, no ona je svejedno završila u golu. Bio je to pogodak za 15-12 s kojim su Srbi s dohvatljivih tri razlike otišli na poluvrijeme nakon što su u nekim trenutcima prvog poluvremena čak i vodili
Vidi originalni članak

Francuska je svladala Srbiju 32-21, a usprkos porazu utakmicu je obilježio nevjerojatan potez Ivana Mošića.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena s istekom vremen došlo je do prekršaja, a Mošić je tada s 13 metara preko cijele francuske momčadi zabio nevjerojatan gol. Ovo su zaista rijetki golovi, a Mošić je ovime podsjetio na majstoriju Mikkela Hansena 2008. godine koji je lansirao Dansku u četvrtfinale OI ili Duška Čelice 2015. godine u dresu PPD Zagreba kada je zabio gol za pobjedu protiv La Rioje.

Francuski golman Gerard dotaknuo je loptu, no ona je svejedno završila u golu. Iživcirani Francuz nije mogao vjerovati što mu se dogodilo te je u naletu bijesa dobrano izudarao stativu. No, to mu je očito pomoglo da se riješi bijesa, jer je u drugome poluvremenu bio sjajan. Bio je to pogodak za 15-12 s kojim su Srbi s dohvatljivih tri razlike otišli na poluvrijeme nakon što su u nekim trenucima prvog poluvremena čak i vodili.

>>>ČUDESAN POGODAK POGLEDAJTE OVDJE<<<

Ipak, nakon predaha Francuzi su ubacili u brzinu više, a Srbi su u prvih sedam minuta nastavka zabili tek jedan gol. Problem su im bile i brojne greške. Kroz utakmicu su čak 17 puta 'prodali' posjed Francuzima, a tako je gotovo nemoguće doći do pobjede... Najbolji kod Francuza bio bili su Fabregas i Remili s po pet glova, dok je žilave Srbe predvodio Radivojević zabiši šest komada.

 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • zebra 27 13.01.2019.

    France je ipak France posebno u rukometu..

  • p4nT 13.01.2019.

    Onaj gol Celice je teško nadmašiti !

  • nori 🖖 13.01.2019.

    Trebali su im dati dva boda na umjetnički dojam 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare