To je to što me zanima!

Nevjerojatne scene: Juanfran došao moliti navijače za oprost

Dok su Atleticovi igrači svaki na svoj način proživljavali teške trenutke nakon Ronaldovog gola iz penala, Juanfran je sam otišao pred tribinu s navijačima...
Vidi originalni članak

Netko je morao biti tragičar u finalu. Ispalo je da je to baš čovjek kojeg je Real odbacio kao neperspektivnog nakon šest utakmica za prvu momčad.

Vjerojatno ne postoji igrač koji je više htio zabiti Realu od Juanfrana. No njegova lopta završila je u stativi, a Ronaldo je iz penala odveo Real do 11. europskog naslova.

Dok su Atleticovi igrači u nevjerici proživljavali trenutke nakon poraza, Juanfran je sam otišao pred tribinu i naklonio se navijačima kao da traži njihov oprost.

Reakcija tribine gdje su bile tisuće navijača Atletica je neopisiva.

Juanfran je u Atletico stigao iz Osasune 2011. godine.

Prošao je omladinsku školu Real Madrida i čak je odigrao šest utakmica za seniore kluba koji ga je drugi put u tri godine izbacio u finalu Lige prvaka.  

Naravno da s tribine s Atleticovim navijačima nije bilo niti jednog zvižduka za legendarnog Juanfrana koji je svojim igrama i htijenjem zadužio klub. 

Juanfran nije imao snage ni stati pred kamere u miks zoni.

- Nije pošteno da se ovo događa Atleticu drugi put. No nećemo stati. Borit ćemo se dok ne osvojimo Ligu prvaka - rekao je kapetan Gabi.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • 30.05.2016.

    tata Simeone tješi svoje igrače, fantastično, prava ljudina.... nemogu vjerovati koliko ovaj Torres ima nesreće, odigrao je 3/4 velika finala, UEFA kup, CL, jednostavno neće ovaj trofej u njegov regal....

  • kemal2 30.05.2016.

    Šta ih ima moliti za oprost.. normalno je da se promaši penal, nije Bog

  • mestar 30.05.2016.

    Tako je to u zivotu, probas najbolje, ali uvijek ne ispadne tako. Nije sraaamota, ovako nesretno ppogodit stativu, jer iz iskustva znam isto kao i svi koji igaju nogomet da je puno lakse pogodit i zabit gol nego pogodit stativu, ili gredu.Nazalost Atletikovih simpatizera, obadava se slucaja dogodila dvama ponajboljim igracima na utakmici karijere. Sad neka netko rece da je to bilo namjerno ili ne znanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare