To je to što me zanima!

Bojane, gdje ti je kraj!? Zabio 35 najboljoj momčadi Zapada

Na poluvremenu je Bogdanović imao 26 poena, već je tad bilo jasno koji će klub izaći kao pobjednički, a do kraja je samo potvrdio pobjedu. Šutirao je nevjerojatnih 13 od 16 iz igre što je 81,2%
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović bio je nezaustavljiv protiv najbolje momčadi zapadne konferencije Denver Nuggetsa! Utrpao je Babo čak 35 poena u pobjedi Indiane 124-88.

Došao je Denver s nizom pobjeda u Indianapolis, bili su Nuggetsi u fenomenalnoj formi, zabijali su Nikola Jokić, Jamal Murray, Paul Millsap, Gary Harris, ma svi! Denver je igrao timsku košarku, znali su imati po osam dvoznamenkastih igrača u posljednjim susretima, no Babo je odlučio tome stati na kraj.

Na poluvremenu je Bogdanović imao 26 poena, u prve 24 minute igre je šutirao fenomenalnih 10/11, a jedini promašaj bio mu je na tri sekunde do kraja poluvremena, koji jedva da bi trebalo ubrojiti u statistiku... Već je tad bilo jasno koji će klub izaći kao pobjednički, a do kraja je samo potvrdio pobjedu. Šutirao je nevjerojatnih 13 od 16 iz igre što je 81,2%, zabio je pet od šest trica, trpao je sa svih pozicija! Pokušavao ga je čuvati najbolji obrambeni bek Nuggetsa, Gary Harris, trudio se i Torrey Craig, nekada najbolji obrambeni igrač australske lige, no jednostavno - Babo je bio nezaustavljiv. Polaganja, trice iz istrčavanja, s mjesta, preko ruke... Sve je ulazilo!

Kod Denvera je standardno dobar bio ponajbolji centar lige Nikola Jokić s 19 poena, 11 skokova i osam asistencija, no bilo je to nedovoljno za raspoloženog Bogdanovića. A nije da je Babo imao preveliku pomoć! Nitko drugi nije prošao 20 poena, najbolji su bili centri Sabonis i Turner s 15, odnosno 17 poena, no jasno je da je pobjedu donio upravo - Bojan.

Denver je ovim porazom pao na drugo mjesto zapada, prvi su sada Golden State Warriorsi s istim omjerom, a Indiana je četvrta u Istočnoj konferenciji s 45 pobjeda i 29 poraza. Od ozljede najboljeg igrača Victora Oladipa Bogdanović je preuzeo ulogu najboljeg, a u njoj se jako dobro snalazi... Na ljeto bi trebao dobiti novi ugovor, a ako ovako nastavi i u doigravanju, u koje Indiana sigurno ide, Babo bi mogao potpisati nevjerojatno unosan ugovor.

Sažetak Bojanovih poteza pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kockasti_2 25.03.2019.

    Neznam jeli smo imali poslije Drazena ovakvog igraca. Naravno Drazen miljama ispred svi, po meni onda dolazi Bojan. Niti Kukoc, Rada koji nisu niti vode svoje momcadi bili niti se godinama na ovakvom nivou pokazali u NBA ligi

  • 25.03.2019.

    kad ce više play off

  • bradonja5 25.03.2019.

    I to sa kakvim postotkom šuta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare