To je to što me zanima!

Nevjerojatno! Čudesni Jokić je natrpao Clipperse i izjednačio

Zabio je 'somborski toranj' 34 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio sedam asistencija. Odličnu pomoć imao je u Jamalu Murrayu koji je zabio 21 poen. Odličnu je obranu igrao Gary Harris
Vidi originalni članak

Nevjerojatno, nevjerojatno, nevjerojatno!

Ne postoji druga riječ kojom se mogu opisati utakmice Denver Nuggetsa u ovogodišnjem NBA doigravanju. Nakon što su u prvoj seriji gubili 3-1 od Utah Jazza pa preokrenuli, to im se dogodilo protiv možda i najvećih favorita za naslov NBA lige opet u drugoj seriji. Clippersi su poveli 3-1, a Denver su svi otpisali.

LUDA NOĆ U ORLANDU Priča iza balkanskog tuluma: 'Nisam ja za tu rakiju... Jokić i Boban su jači momci od mene'

POGLEDAJTE VIDEO: Zubac s djevojkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je to, umorni su nakon serije s Jazzom, lošija su momčad od Clippersa... Gotovo nitko nije vjerovao u njih, a sad su pobjedom izjednačili seriju na 3-3 i vratili se nazad!

LUDA NBA NOĆ Jokić i Murray srušili Clipperse, Boston izborio finale Istoka!

Što je najbolje od svega, kao i u petoj utakmici, i ovdje su gubili preko 15 razlike pa nevjerojatno preokrenuli! 

Fantastičnu partiju odigrao je srpski centar Nikola Jokić. Zabio je 'somborski toranj' 34 poena, uhvatio 14 skokova i podijelio sedam asistencija. Odličnu pomoć imao je u Jamalu Murrayu koji je zabio 21 poen, a odlični su bili i Gary Harris koji je zabio 16 poena te u nekoliko navrata zajedno s Jeramijem Grantom igrao fantastičnu obranu.

DRUGA POBJEDA CLIPPERSA Jokić izmučio Zupca, Clippersi ga usporedili s Dončićem: On samo maše rukama i hoće prekršaj

Na suprotnoj strani 25 poena zabio je Kawhi Leonard, 33 je zabio Paul George, a hrvatski centar Ivica Zubac uhvatio je 12 skokova u malo manje od pola sata igre, ali zabio je tek dva poena.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • W Caffe 14.09.2020.

    Nekada kao da spava na terenu ali kada treba lik povuče do jaja,osim toga on kao centar vidi sve kao da su leBron ili Rondo u pitanju a ovo što mu ulazi je ravno čudu s onakvim lukovima i da mu je obrana na razini Vučevića mogao bi slobodno napisati da je centar na razini Embiida i Davisa..

  • 14.09.2020.

    Ovo je smiješno kolko je nba se srozao i devalvirao u kvaliteti, kad taj Jokić čije kretanje je minimalno i neatraktivno i presporo puni tu po 40 koševa.., i Dončić isto, sad usporediš igru Currya ili Duranta Leonarda s ovim puževima kak možeš tu uživat u nečem pa Bodiroga je igrao te leđne tehnike i horoke u guženjem uguravanje protivnika u reket još 90 ih kao ovaj Jokić..želim vidjeti brzu košarku s izmjenama strana driblinzima i tvrdu obranu a ne ovo pumpanje stat i prešetavanje po terenu

  • dežurović 14.09.2020.

    Jokic i Rivers su ovo okrenuli na stranu Denvera. Jokic je tata-mata u Denveru, glavni motor ekipe i uvijek konstanta, strasan igrac. Jos da ima u pola fizikalije kao recimo Davis, pa gdje bi mu bio kraj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare