To je to što me zanima!

Nevolje za Brazilce: Neymar je šepao, propustio i drugi trening

U ponedjeljak je propustio trening, a dan kasnije je s njega otišao nakon samo 15 minuta, šepajući i držeći se za gležanj, vidno zabrinut. Liječnik reprezentacije kaže da nije obnovio staru ozljedu...
Vidi originalni članak

Nastavljaju se nevolje za Neymara. Nakon što je loše odradio prvu utakmicu na Mundijalu protiv Švicaraca te bio predmet ismijavanja zbog nove frizure, izgleda da je situacija ipak ozbiljna.

BEZ MILOSTI Brazilci 'udaraju' po Neymaru: Sebičan je, potpuna katastrofa

Naime, u ponedjeljak je propustio trening, a dan kasnije je s njega otišao nakon samo 15 minuta, šepajući i držeći se za gležanj, vidno zabrinut. Liječnik brazilske reprezentacije, Rodrigo Lasmar, tvrdi da bolovi nemaju veze s njegovom ozljedom, zbog koje je pauzirao tri mjeseca.

Na zagrijavanju je bio dobro raspoložen, ali onda je osjetio bolove i ubrzo završio na fizioterapiji. Protiv Švicarske je odigrao svih 90 minuta, tijekom kojih je bio fauliran deset puta.

Iako je situacija nepovoljna, očekuje se da će Brazil protiv Kostarike 22. lipnja napokon pokazati svoje pravo lice i upisati prijeko potrebna tri boda.

 

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • josipmikulic_3 19.06.2018.

    Bez Neymara Brazil nikoga ne bi pobijedio... čak ni Hrvatsku koja je jedna od lošijih reprezentacija na ovom svjetskom prvenstvu

  • aavent 19.06.2018.

    Ovom Brazilu je Neymar jedan uteg, onom od 4 godine nije bio, ali ovdje ima odlicnih igraca koji zbog njrga tesko dolaze do izrazaja.

  • robicasvor 19.06.2018.

    Odma se i osisal kolko ga sprdali hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare