Obavijesti

Sport

Komentari 58

Brazilci 'udaraju' po Neymaru: Sebičan je, potpuna katastrofa

Brazilci 'udaraju' po Neymaru: Sebičan je, potpuna katastrofa
1

Švicarci su u nedjelju šokirali najvećeg favorita za osvajanje naslova u Rusiji, a njihovi mediji ne štede jednu od najvećih zvijezda SP-a. Neymar, uz izbornka Titea, po njima je glavni uzrok remija (1-1)

VIDEO

Neymar je odigrao groznu utakmicu i izbornik ga je morao poslati na klupu. Imamo dobru reprezentaciju, igramo momčadski i na taj smo se način mogli izvući iz problema, ali Neymar je sve pokušavao sam i nije uspio, kritičan je prema najvećoj zvijezdi Seleçãa Neymaru novinar brazilskog ESPN-a Arnaldo Ribeiro nakon iznenađujućeg remija sa Švicarskom (1-1).

Neymar se nakon ozljede gležnja vratio u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom, i zabio gol, te se od njega očekuje da Brazil u Rusiji povede do novog naslova svjetskog prvaka. No, prva utakmica pokazala je da brazilskoj zvijezdi na ovom SP-u neće biti lagano.

- Ma bio je potpuna katastrofa. Da, ima opravdanje u toj operaciji, no on protiv Švicarske nije pokazao baš ništa i nije radio za momčad. Bilo bi puno bolje da je igrao Douglas Costa, i dalje mi nije jasno zašto nije dobio priliku - dodaje Ribeiro.

Slično razmišlja i bivši igrač Ze Elias.

- Neymar je bio sebičan i upravo zbog toga je na njemu napravljeno toliko prekršaja. Problem je što je on zaboravio igrati momčadski.

Novinar O Tempa Neymara je označio isključivim krivcem što Brazil nije pobijedio.

- Neymar je napravio jako malo, puno manje od očekivanog i to je razlog što Brazil nije pobijedio Švicarsku - kaže Thiago Nogeira.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske