To je to što me zanima!

Neymar: Barcelona je najbolja, ne postoji taktika za te igrače

Ne postoji neka taktika koja bi ih onemogućila u onome što rade. Možemo se samo moliti da odigramo utakmicu života protiv njih, rekla je brazilska zvijezda Neymar...
Vidi originalni članak

Napadač Santosa i brazilske nogometne izabrane vrste Neymar izjavio je kako smatra da je Barcelona najbolja momčad na svijetu, ali i da jedva čeka okršaj protiv nje.

Neymar je sa Santosom osvojio ovogodišnje izdanje Cope Libertadores čime se brazilska momčad kvalificirala za Svjetsko klupsko prvenstvo na kojem bi se vrlo lako mogla sresti s europskim prvakom Barcelonom u finalu.

- Barcelona je najbolja momčad svijeta koja posjeduje najbolje svjetske igrače, ali mi ćemo usprkos tome igrati svoj nogomet kada se sretnemo na terenu – izjavio je Neymar na FIFA-inoj internetskoj stranici.

- Suprotstaviti se Barceloni nije lako. Smatram da ne postoji neka taktika koja bi ih onemogućila u onome što rade. Možemo se samo moliti da odigramo nadahnutu odnosno najbolju utakmicu svojih života – veli Neymar.

- Međutim, prije nego li i pomislimo na finale s Barcelonom moramo pobijediti u utakmici polufinala koja će također biti veliki test za nas – zaključio je Brazilac.

Neymaru (19) bi nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu mogao biti i posljednji s obzirom da su se, kako piše španjolska Marca, Santos i Real Madrid dogovorili da će mladi Brazilac po završetku natjecanja preseliti u "kraljevski klub".

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Notorious Nike 09.08.2011.

    e moj neymar najbolje bi bilo da ljepo dodes u dinamo kod mamica, on ti bi ljepo placal 500eura za svaki gol i vidis, makar bi igro po poljima i selendrama po hrvatskoj al cuj dinamo je dinamo :) sjajno pojacanje za ligu prvaka nema sta :)

  • Nisam Taj 09.08.2011.

    Ovaj mladic je definitivno opterecen Barcelonom. Ovo je sigurno vec 20. clanak koji sam procito da on prica o utakmici Santosa sa Barcom. Barcelona ako odigra sa 70% mogucnosti dobiva tu utakmicu sa 2 ili vise golova razlike a da nece namocit dresove znojem uopce.

  • Messi100 08.08.2011.

    haha taktika čuj njega....pa ako želiš dobit barcu mora bit jako dobra ekipa i bit spremna a za tebe i za santos ako dođete igrat sad s njima bit će jako teško ...ali zanimljiv je..

Komentiraj...
Vidi sve komentare