To je to što me zanima!

Neymar i Messi srušili Athletic, Barcelona u bojama Katalonije

Bilbao je dugo držao gol zaključanim, ali probila ga je južnoamerička veza Messi - Neymar koja je proradila dvaput u samom finišu. Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta
Vidi originalni članak

Neymar je otvorio svoj golgeterski konto u novoj sezoni španjolskog prvenstva. I to na kakav način. Ušao je 26 minuta prije kraja utakmice protiv Athletic Bilbaa na Camp Nouu i dvama golovima u završnici donio pobjedu katalonskom klubu.

Barcelona je u susret na svom terenu istrčala u gostujućim dresovima po prvi put nakon 115 godina kako bi podigla pažnju na kampanju za neovisnost Katalonije. Kao da je ta činjenica odvratila pažnju igračima Luisa Enriquea za čiju je momčad hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao cijelu utakmicu.

Munir se pošteno ispromašivao, a onda je Španjolac u 63. minuti na teren poslao oporavljenika Neymara i - pogodio.

Petnaestak minuta nakon što je ušao u igru Brazilac je u koprodukciji s Lionelom Messijem donio vodstvo domaćinima, a pet minuta poslije prvog, u 84. minuti zabio je i drugi put. Nakon što je pogodio ispod gostujućeg golmana, loptu je pospremio i pokraj njega za teških, ali ipak zasluženih 2-0.

Primera, 3. kolo

  • Barcelona - Athletic Bilbao 2-0
Idi na 24sata

Komentari 76

  • kuna ajo 15.09.2014.

    Solidna igra Barce,zasluzena pobjeda veseli me igra Mathieua,vrlo siguran,borben,pametan, podsjeca me na Abidala kad je igro u barci!!

  • Robi__10 14.09.2014.

    trenutna Barcelona če biti jako neugodan protivnik za sve ekipe

  • Jat Masin 14.09.2014.

    Ovo je bilo dobro samo ne razumijem Enriquea i postavljanje Munira iz kola u kolo. Dobro momak je zaista ogroman talent,ali gurati ga ispred Neymara je zaista bezobrazno. Ono sto mene veseli je igra Mathieua za kojeg sam rekao da je idealan za Barcu. Naci tako visokog igraca sa takvom brzinom je gotovo pa nemoguce i neka je dano za njega 20 miliona jer ce ona 4-5 godina sigurno moci igrati na visokom nivou sto je za Barcu sasvim dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare