To je to što me zanima!

Neymar ima dopuštenje da vara trudnu djevojku. Ovo su uvjeti

Prijatelji uvjeravaju Brunu Biancardi da prekine vezu s Brazilcem, ali ona za takvo što ne želi ni čuti. Kako kaže, želi ostati s njim u vezi zbog 'većeg dobra'
Vidi originalni članak

Samo pet mjeseci prije nego što bi njegova djevojka trebala roditi, brazilski nogometni superstar Neymar u Miamiju je viđen u društvu bivše djevojke Brune Marquezine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, ta vijest neće poljuljati odnose između napadača PSG-a i sadašnje djevojke Brune Biancardi jer par navodno ima dogovor prema kojem Brazilac može 'šarati sa strane', ali pod određenim uvjetima, prenosi SportBible.

Naime, Neymar smije imati ljubavnice, ali ih ne smije ljubiti u usta i obavezno mora nositi zaštitu tijekom spolnih odnosa. Također, nipošto ne smije zvati prostitutke.

ODLIČNE VIJESTI Golman PSG-a probudio se iz kome nakon pada s konja IGRICE S KLUBOM? PSG mu postavio ultimatum, a Mbappe poručuje: Trenutno samo želim ostati u Parizu

Prema pisanju stranih medija, prijatelji uvjeravaju Brunu Biancardi da prekine vezu s Brazilcem, ali ona za takvo što ne želi ni čuti. Kako kaže, želi ostati s njim u vezi zbog 'većeg dobra', odnosno rođenja njihova djeteta. 

Neymar je ove sezone odigrao tek 20 ligaških utakmica za PSG, a zbog operacije zgloba zadnji put je igrao još u veljači, u pobjedi 4-3 nad Lilleom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • habanero 22.06.2023.

    Koliko duboku penetraciju smije imat , taj podatak niste objavili .

  • PrinceVegeta 21.06.2023.

    Ono kada ti je kao ženi samopoštovanje ravno nuli

  • Mateo😎 21.06.2023.

    Ja to imam bez dopuštenja!! hahahahahhahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare