To je to što me zanima!

Neymar je 'otkantao' Hrvaticu, sad je u vezi s pop zvijezdom

Brazilska zvijezda Neymar posljednjih je osam mjeseci proveo u zagrljaju pjevačice Gabily koja je zbog njega putovala i do Pariza. Zanimljivo je da je par inzistirao na otvorenoj vezi
Vidi originalni članak

Brazilskog nogometaša Neymara neko su vrijeme povezivali s Natalijom Barulich (28), manekenkom hrvatskih korijena, pogotovo nakon što su na društvene mreže stavili zajedničke fotografije i pozirali za časopis jedno drugome u zagrljaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar i Maluma zaratili zbog Hrvatice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brazilac je avanturu s Hrvaticom završio i započeo novu, onu s brazilskom pjevačicom Gabrielom Batistom (28), piše Globo.

Zvijezda PSG-a posljednjih je osam mjeseci, proveo u naručju Gabily koju na Instagramu prati preko 500.000 ljudi.

Priča se da je Neymar prvi kontaktirao Gabily preko Instagrama još na početku pandemije korona virusa. Više puta su se nalazili, a Gabily je putovala i do Pariza gdje je odsjela u hotelu s Neymarom. 

ZABIO FIRMINO Brazilci ne mogu bez Neymara: Jedva pobijedili Venezuelu...

Prije toga provela je i nekoliko dana u njegovoj kući, uključujući i njegove prijatelje, a najviše zajedničkog vremena proveli su u Brazilu.

Par je inzistirao na 'otvorenoj' vezi odnosno da nisu ekskluzivno vezani. Njihovu romansu potvrdili su u srpnju ove godine kada se Neymar pojavio na Instagramu u videu pjevačice.

SKUPA NA NASLOVNICI Neymar i Hrvatica su potvrdili vezu: 'Kao Bonnie i Clyde smo'

Pop zvijezda Gabily, rođena u Rio de Janeiru, potpisala je ugovor za Universal u Brazilu i objavila je debitantski studijski album početkom ove godine, nakon uspjeha s hitovima među kojima su "Voce Gosta Assim" i "Cansei de Ser Fiel".

Neymar pak trenutno pauzira treninge i propušta kvalifikacijske utakmice Brazila za Svjetsko prvenstvo zbog ozljede prepone s kojima već neko vrijeme ima problema.

'ALO, VRAĆAJ PARE Kakvi baksuzi: Barca preplatila Neymara, traži natrag 10 mil. €

Romantični život PSG-ovog krila često se spominje u medijima, pa je tako poznato da s bivšom djevojkom Carolinom Dantas ima devetogodišnjeg sina Davia Luccu.

Niz godina govorilo se da je Neymar u vezi s brazilskom glumicom Brunom Marquezine prije nego što su ga nedavno povezali s manekenkom Natalijom Barulich.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabily (@gabily)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DEATH 1983 17.11.2020.

    Može ŕođo sa 100 žena biti😄😄😄

  • Ragussa 17.11.2020.

    Samo novaccc 😂 😂

  • 17.11.2020.

    ha ha second hand ha ha ha nije ova ni second hand ona je 101 second hand

Komentiraj...
Vidi sve komentare