To je to što me zanima!

'Neymar je ušao u labirint bez izlaza. Pariz mu je digao rampu'

Brazilski napadač napunio je 30 godina, nije zanimljiv nijednom vrhunskom europskom klubu osim Barceloni koja ga ne može platiti, a sve češće trpi kritike medija i uprave
Vidi originalni članak

Pet godina nakon dolaska iz Barcelone za astronomskih 222 milijuna eura, najveću odštetu u povijesti nogometa, Neymar (30) je u škakljivoj situaciji u Paris Saint Germainu.

Predsjednik kluba Nasser Al-Khelaifi neizravno je poručio Brazilcu kako su mu vrata otvorena. Naravno, ako dođe prava ponuda.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želimo mlade, talentirane ljude s pobjedničkim mentalitetom, ljude koji žele umrijeti za ovaj štit. Želimo biti jači kolektivno, igrati kao momčad i da klub bude iznad svih - kazao je Al Khelaifi u intervjuu za Marcu.

Španjolski list u tekstu pod naslovom "Labirint bez izlaza za Neymara" piše kako je Katarac bacio strelicu prema Neymaru iako nije ni potvrdio ni demantirao da će napadač napustiti Park prinčeva.

- Ne možemo o tome govoriti u medijima. Jedni će doći, drugi otići. To su privatni pregovori - rekao je Al-Khelaifi.

VRAĆALI SE S BARBADOSA Neymarov avion morao prislino sletjeti: Odmarao se sa sestrom

Tko može platiti Neymara?

Pariz ni izbliza ne može vratiti uloženi novac za Neymara. U pet sezona odigrao je 144 utakmice, zabio 100 golova i još 60 puta asistirao. Ugovor mu vrijedi još tri godine, a svake sezone sjeda mu 48,9 milijuna eura bruto.

Ili će Neymar značajno smanjiti apetite ako želi pronaći novi klub ili će nastaviti igrati za Pariz i trpjeti kritike uprave i javnosti. Trećeg nema. On je sam prije mjesec dana uvjeravao da želi nastaviti igrati za PSG.

Više ni L'Equipe nema previše lijepe riječi za brazilsku zvijezdu.

"Status mu je kompromitiran zbog ponavljajućih ozljeda i upitnog načina života. Premlad je da bi otišao u MLS, a najveći europski igrači nisu zainteresirani za njega", napisali su.

Doduše, Barcelona nije među njima. Predsjednik Joan Laporta sipao je komplimente na račun bivšeg igrača.

- Tko ga ne voli? On je izniman igrač - govorio je Laporta pa priznao da nema šanse da ga mogu platiti.

- Igrači koji potpišu za PSG praktički su potpisali ropstvo.. Da bi se vratili u Barcelonu, morali bi biti slobodni jer mi ne možemo platiti njihovu odštetu. Čak i da imamo novca, ne bismo to učinili jer bi to bilo iracionalno - dodao je predsjednik Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • dalmatinac46 23.06.2022.

    nek dode u slinamo da vidi sta je stadion sta su navijaci sta je gazda kluba ima presicu od neki dan i jos moze ici kod sestre kad oce nako niko nece primjetit da ga nema na ruglu na kraju grada (selo )

  • 22.06.2022.

    Neymar vrime je…….😂😂😂😂😂

  • bečar-bečar 22.06.2022.

    jarane "pemzija".....

Komentiraj...
Vidi sve komentare