To je to što me zanima!

Neymar: Kao svaki nogometni fanatik volim Barçu i Messija

I dalje traju najave kako će vrlo brzo 19-godišnji Neymar naslijediti najveće majstore na svjetskom vrhu, te učestalo traju usporedbe njega i Argentinca Lionela Messija...
Vidi originalni članak

Neymar, igrač Santosa, i dalje nije odlučio o svojoj budućnosti, odnosno, gdje će nastaviti karijeru. Najčešće se spominje madridski Real kao opcija, no i katalonska Barcelona je i dalje u igri.

- Kao i svaki nogometni ljubitelj divim se onome što radi Barcelona i najbolji svjetski nogometaš Messi. Zaslužuju kompletno poštovanje za sve što su učinili posljednjih godina jer je njihov nogomet opojan - rekao je Neymar i nastavio:

- Bit će mi čast ako dođemo u mogućnost igrati utakmicu protiv njih na Svjetskom klupskom prvenstvu. Bit će to veliki doživljaj za mene koji još uvijek učim i gradim se kao nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Duddy 27.07.2021.

    Hahahahaa svaki nogometni fanatik voli Barcu i Mesija hahaha da klinci kojima je nogomet Ronaldo, Mesi, Neymar, Real, Barca. Pravi nogometni fanatik navija za svoj lokalni klub te odlazi na njegove tekme na posebni sektor di su ultra(s) skupine i radi koreografije, pali baklje, navija, mozda vodi navijanje il je na bubnju, to ako je ultras, jos ako je hooligans se potuce s hooligansima drugog nogometnog kluba, e to vam je pravi nogometni fantik i on zivi za nogomet, jer zivi za nogometni klub, a ne neki smoljo sta sve sto je pogledo od nogometa je prijenos na tv-u od el-clasico derbija.

  • hellboy2672 20.11.2011.

    Neymar bi u udućnosti mogao postati zvijezda veća nego CR ili Mesi, ali za sad još ništa od toga!!!!!!!!!!!!!!!!!! CR

  • Messi100 20.11.2011.

    Vrlo dobar je igrač volio bi ga gledati u Barci u napadu s Messi-em, villom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare