To je to što me zanima!

'Neymar najbolji na svijetu? On je nogometna Kim Kardashian

On nije na razini Cristiana Ronalda i Lionela Messija. I brojni drugi igrači su ispred njega što se tiče kvalitete. Neymar nije nogometni fenomen nego reklamni fenomen...
Vidi originalni članak

Joey Barton bio je zločesti dečko engleskog nogometa. Sad je menadžer u trećoj ligi, vodi Fleetwod Town, ali onaj nemirni duh i dalje živi u njemu. Pa je tako bez dlake na jeziku prokomentirao ponajboljeg nogometaša današnjice, Brazilca Neymara.

No ako pitate Bartona, za njega Brazilac ne zaslužuje taj epitet.

- On je nogometna Kim Kardashian! Neymar nije najbolji igrač na svijetu, vidjeli ste ga u Rusiji... - jasno je poručio bivši engleski nogometaš i nastavio:

- On nije na razini Cristiana Ronalda i Lionela Messija. I brojni drugi igrači su ispred njega što se tiče kvalitete. Neymar nije nogometni fenomen nego reklamni fenomen, baš poput obitelji Kardashian... - istaknuo je Barton koji je odbio ideju da bi jednog dana mogao voditi reprezentaciju Engleske.

- Ne. Sanjam osvajati velike trofeje s velikim klubovima, a ne voditi reprezentaciju. Da pitate navijača Liverpoola bi li da Liverpool bude prvak Engleske ili Engleska svjetski prvak, rekao bi vam da želi Liverpoolov naslov -  pojasnio je svoje stajalište Barton i za kraj poentirao:

- Imam ideju kako želim igrati sa svojom momčadi, ali ako mi date Messija i Suareza, možda ću promijeniti neke detalje.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Kapo 22.09.2018.

    Neymara je teško "pronaći" u utakmicama LP ili na prošlim utakmicama SP ali zato u Francuskoj ligi "rastura" 😎💪

  • clap_clap 22.09.2018.

    Reklamni fenomen? To da,ali najveci reklamni fenomen u povjesti je Ronaldo i to svi znaju.Jer da nije nebi radili grijeh pa ga stavljali u recenicu s Messijem.

  • KingNothing 22.09.2018.

    Svaki dan dodem na sportsku rubriku 24sata, procitam komentare, vidim sta vi pisete svi i svaki put pozalim sto sam dosao. Cuj Mbappe, Salah, Bale... bolji od Neymara. Ne da nisu bolji od njega, nego su barem 1-2 stepenice losiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare