To je to što me zanima!

'Neymar nas je okupio prije te pobjede, htio nas je ujediniti...'

"Još se uvijek sjećam kako su u prvoj utakmici igrači Borussije proslavili pobjedu. Kao da su osvojili Ligu prvaka. To nam je dalo puno snage da im vratimo", rekao je Ander Herrera
Vidi originalni članak

Sudari najboljih 16 momčadi Europe bili su prije više od mjesec dana, ali jedna utakmica je i dalje u svježem sjećanju i o njenim detaljima još uvijek bruje novinski stupci. Pobjeda PSG-a nad Borussijom Dortmund u Parizu (2-0) ostat će zahvaljujući Neymaru posebno zapamćena utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MARQUINHOS OBJASNIO 'Neymar je želio isprovocirati Haalanda, on to jako voli raditi'

Tribine su bile prazne, ali navijači su se okupili ispred legendarnog Parka prinčeva, a Neymar (28) se pobrinuo da budu sretni. Pokazao je Nijemcima - Pariz je njegov grad. 

Iako su prvu utakmicu izgubili, u drugoj su imali velik motiv za pobjedu. Sam prolazak u četvrtfinale? Pa dobro, i to, ali i ponos na koji ih je podsjetio brazilski napadač. 

- Svi smo se okupili kod Neymara u kući večer prije utakmice. Pozvao nas je na večeru i bio je fokusiran. Htio je da se svi ujedinimo - rekao je  Ander Herrera za “Canal +”.

- Neki novinari kažu da on ne radi ništa za PSG, ali ja sam vidio što je napravio. Dao je puno klubu - pohvalio ga je Herrera.

Španjolac je zbog ozljede propustio pomoći svojoj momčadi u uzvratu, ali rekao je kako su imali poseban motiv za pobjedu.

- Još se uvijek sjećam kako su u prvoj utakmici igrači Borussije proslavili pobjedu. Kao da su osvojili Ligu prvaka. To nam je dalo puno snage da im vratimo - kaže.  

Parižani još uvijek čekaju odluku o tome što će biti s nastavkom Lige prvaka kao i ostatak nogometne javnosti. Uefa predviđa obavezan nastavak, ali pandemija još uvijek traje i kraj se ne nazire.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.04.2020.

    Neyčmar

  • Space Burek 16.04.2020.

    Ovaj se cudi jer su igraci bili sretni nakon sto su dobili ekipu koja je iz samog svjetskog vrha... klub koji na 2 igraca potrosi koliko Borusija u 4-5 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare