To je to što me zanima!

Neymar: Pelea je nemoguće dostići, on je nogometni kralj

Neymar, mlada zvijezda Santosa koja sa svojim klubom trenutačno nastupa na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu kaže kako nije ni blizu legendarnom Peleu
Vidi originalni članak

Mlada brazilska nogometna zvijezda, Neymar, izjavila je na konferenciji za novinare, uoči Klupskog svjetskog prvenstva u Japanu, da nije Pele i da nikada neće ni biti.

Neymar (19), koji je trenutno najtraženija "roba" na tržištu, istaknuo je da su usporedbe njega i legendarnog Brazilca Pelea smiješne, te da nije došao u Japan kako bi impresionirao potencijalne "kupce".

- Pele je jedan i jedini kralj nogometa. Doseći njegov nivo igre je nešto za što mislim da nisam sposoban - rekao je 19-godišnji Brazilac s irokezom.

Santos će u srijedu igrati susret polufinala protiv pobjednika utakmice između Kashiwe Reysola (Japan) i Monterreya (Meksiko). Pobjednik te utakmice će u finalu igrati najvjerojatnije protiv aktualnog prvaka Europe Barcelone.

- Ja ovdje ništa ne pokušavam dokazati. Ovdje sam kako bi pomogao svojoj momčad da osvoji naslov klupskog prvaka svijeta - zaključio je Neymar koji je još dodao da je za njega Messi trenutno najbolji igrač svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • yamahayzfr125 09.12.2011.

    na prvi pogled mi se Neymar cinio umisljenim i arogantim...krivo sam procjenio...zapravo je dobar i posten momak..

  • Veki-Zagreb 09.12.2011.

    Pele je najveći ser_nja koji je ikad igrao nogomet....ako se to što je on igrao, u ono vrijeme, uopće može zvati nogometom....iluzija....Messi bi tamo u Brazil, u ono vrijeme, zabio 10 000 golova....

  • PMF 087 09.12.2011.

    Malo se uvlaci Peleu u guzicu al je jedini koji, za par godina, moze skinuti Messija kao najboljeg igraca trenutno, jer je kompletniji. Samo jos koju godinu da se usavrsi i bit ce daleko bolji od Ronalda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare