To je to što me zanima!

Neymar prodao dva "lažnjaka" pa majstorski zabio za Santos

Brazilski 19-godišnji nogometni dragulj i napadač Santosa zabio je odličan gol u pobjedi nad Botafogom 2-0, u zaostaloj utakmici 21. kola brazilskog prvenstva...
Vidi originalni članak

Neymar je primio loptu na nekih 35 metara od suparničkog gola, sjurio se s njome do ruba kaznenog prostora, a onda je prodao čak dva lažnjaka svom čuvaru, pije nego što će udarcem desnom nogom, u lijevi kut suparničkog golmana, poentirati u 15. minuti za vodstvo svog kluba. 

Konačnih 2-0 postavio je Borges u 28. minuti. Neymaru je to bio šesti gol ove sezone u brazilskom prvenstvu. Santos na ljestvici drži 11. mjesto s 41 bodom. Vodeće dvije pozicije zauzimaju Corinthians i Vasco da Gama s 54 boda.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nisam Taj 20.10.2011.

    Ovo dize cijenu realu za jos dodatnih 20 milja eura koje ce vjerojatno dobiti od banke bliske drzavnom vrhu sa odgodom placanja ko za portugalsku princezicu od 5 godina. Za one koji ne znaju jedna banka je upravo ucinila takvu uslugu realu i dala im 96 milioncica eura sa odgodom placanja od 5g,naravno da je to banka koja ima bliske kontakte sa drzavnim vrhom. Tako posluje real u Spanjolskoj koji kad je bio pred stecajem sa dugom od pola milijarde eura prije par godina dobija na poklon od drzave zemljiste u centru madrida koje su odmah prodali kako bi namirili dio duga prema toj istoj drzavi,to je ono sto se u Barceloni ne moze dogodit i njihovo poslovanje je bez poklona iako u minusu radi velicine kluba i neprofitabilnih grana koje financiraju.Uglavnom ja vjerujem da ce ovaj mali i zavrsit u realu jer se s njim nitko ne moze takmicit osim Citya iako imam osjecaj da nakon svega sto je dosad odbio od reala jarko zeli upravo u Barcelonu kako bi igrao sa najboljom skupinom nogometasa u povijesti i bio dio te iste,hvala.

  • user_64370 20.10.2011.

    Da jos ima u glavi nešto, do sad je skupio crvenih kartona koliko i godina, dijete vec ima , a tek mu 18

  • kAmJaN 20.10.2011.

    Legenda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare