To je to što me zanima!

Neymar se u suzama oprostio od Santosa: Barca je moj san

Bit će mi čast igrati s Messijem, Xavijem i Iniestom. San mi je bio zaigrati za Barcelonu. Sretan sam što dolazim u najbolju momčad svijeta, rekao je Neymar
Vidi originalni članak

Mlada brazilska zvijezda Neymar u nedjelju navečer odigrao je posljednju utakmicu za Santos, a već danas trebao bi se pojaviti u Barceloni i potpisati petogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom. 

Posljednju utakmicu u dresu Santosa odigrao je protiv Flamenga, završilo je 0-0, pa je tako 21-godišnji Brazilac nastavio veliki golgeterski post koji sada traje već 725 minuta.

Uoči utakmice upriličena je mala ceremonija, a Neymar nije mogao sakriti suze. Za vrijeme utakmice navijači Santosa se nisu baš na najljepši način oprostili od Brazilca. Naime, zviždali su prilikom svakog dodira s loptom. On im to nije zamjerio.

- Navijači su me jedini uvijek podržavali. Mogu im zahvaliti za to i reći da se vidimo ponovno. Jednog dana ću se vratiti - rekao je Neymar.

Nova postaja Neymara bit će Barcelona.

- Bit će mi čast igrati s Messijem, Xavijem i Iniestom. San mi je bio zaigrati za Barcelonu. Sretan sam što dolazim u najbolju momčad svijeta - zaključio je 21-godišnji napadač.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • tomy_zg_1 28.05.2013.

    e facinantno je kak sad najedanput svi za bayern navijaju a prije sezonu dvije bayern se nije nit spomenuo od nikoga ovdje , bravo.

  • sugr13 27.05.2013.

    Drago mi je što je napokon završila sapunica oko Neymara....Nadam se da će se pokazati kao dobar nogometaš i da će se brzo prilagoditi na europsko/španjolski način igre! Dobro došao Neymar!

  • kakodane7 27.05.2013.

    Njemu je sad san igrati za Barcu, a da je Barca kao prije 10-ak godina, pitao bi ga je li mu san. Da se razumijemo nemam ništa protiv dečka, ali treba se on još dokazati, pogotovo u Barci gdje sve titra kako Messiu odgovara :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare