To je to što me zanima!

Neymare, gledaj! Rooney krvav i slomljen nije pravio dramu...

I ne može sad čovjek a da se ne sjeti 'centrifuge' Neymara koji bi nakon ovakvih scena vjerojatno napravio dramu nad dramama. No Rooney je nešto sasvim suprotno, dokazani 'fajter'
Vidi originalni članak

Nije loše krenulo Wayneu Rooneyju (32) u dresu DC Uniteda po pitanju nogometa. Zabio je slavni Englez Colorado Rapidsima u pobjedi 2-1, no utakmicu će pamtiti po ružnoj ozljedi.

U sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena pri korneru je doživio sudar s protivnikom u kojem je slomio nos te završio krvavog lica.

Srušio se na pod da bi se brzo pridigao poput pravog gladijatora, potom obrisao krv s lica i otišao van terena to srediti.

I ne može sad čovjek a da se ne sjeti 'centrifuge' Neymara koji bi nakon ovakvih scena vjerojatno napravio dramu nad dramama. No Rooney je nešto sasvim suprotno, dokazani 'fajter'.

VIDEO

Pet šavova, slomljen nos i zabijen gol za kapetana Waynea epilog je četvrte utakmice u MLS-u.

Rooney je ovoga ljeta stigao u Washington iz Evertona.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Steelfist 31.07.2018.

    Pravi nogometaš , nastave li se pojavljivati nogometaši poput Neymara nogomet Ce postati balet , zalosno

  • mihael112 30.07.2018.

    Igracina a ne balerina

  • Dennyy 30.07.2018.

    Zato ponavljam još jednom: žao mi je što je prošla era igrača kao što su bili Stam, Materazzi, Roy Keane i sl., čisto da im Neymar bar jednom prođe kroz ruke ili noge.. nakon par utakmica protiv njih, ili bi prestao igrati nogomet ili bi napokon počeo igrati ko muško

Komentiraj...
Vidi sve komentare