To je to što me zanima!

Neymare, vrata su ti otvorena: Prava ponuda i PSG ga pušta...

Brazilski nogometni reprezentativac i napadač PSG-a Neymar mogao bi ovo ljeto napustiti PSG, piše francuski L'Équipe. Najizglednija nova stanica njegove karijere upravo je bivši klub Barcelona
Vidi originalni članak

Prodaja Neymara (27) nije nemoguća, neizravno su poručili iz Paris Saint-Germaina o brazilskoj megazvijezdi koja je započela novu rehabilitaciju nakon ozljede.

Poznati francuski list L'Équipe kaže kako će Pariz pustiti čovjeka kojeg je platio rekordna 222 milijuna eura prije samo dvije sezone bude li ponuda dovoljno visoka.

NEYMAR NA POLICIJI Ispitivali ga 5 sati: Samo želim da ova stvar završi... Čim prije

Što to konkretno znači, nije poznato, ali sasvim sigurno radilo bi se o ciframa debelo ispod 200 milijuna eura, vjerojatno i ispod 150 milijuna. Inače, Neymarov ugovor s klubom s Parka prinčeva istječe za tri godine.

Razlog eventualnog Neymarova odlaska iz kluba nije samo njegovo zdravstveno stanje, odnosno ozljeda gležnja zbog koje će tjednima biti izvan travnjaka. Nije ni sudski spor zbog optužbe da je silovao djevojku Najilu Trindade de Souzu (27), nego i rezultati kluba.

Neymar je, naime, nezadovoljan lošim rezultatima PSG-a u Europi i želio bi se vratiti u bivši klub Barcelonu, piše TalkSport. Katalonski velikan još je prošle godine krenuo s operacijom njegova povratka na Camp Nou, a nedavno je u javnost dospjela informacija kako bi u suprotnom smjeru mogao Ousmane Dembélé (22), uz nekoliko desetaka milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neymarova prodaja strašno bi rasteretila PSG-ovu blagajnu koja se bori s ispunjenjem uvjeta financijskog fair-playa, a to bi vjerojatno značilo da Kylian Mbappé (20) neće otići.

Brazilac je bio ozlijeđen tri mjeseca prošle sezone, ali je svejedno zabio respektabilna 23 gola u 28 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nikopolidis_71 17.06.2019.

    Zavrsit ce isto kao i Robinho. To je valjda taj brazilski sindrom

  • davor83 17.06.2019.

    Ne branim neymara ali po mom misljenju je najzasluzniji za preokret barce protiv psg. Ne znam kolko je barca ovojila lp odkad je on otisao a koliko sa njim?

  • Roberto Barcello 17.06.2019.

    Jao neymar,ako misliš i dalje partijat,nema od tebe ništa vise,ozljeda za ozljedom! Takav ne trebaš nikome pa niti Barci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare