To je to što me zanima!

Neymaru spremaju uvrede u Parizu? Navijači ga iščekuju...

Pregovori između PSG-a i Barcelone nisu gotovi, kaže Neymarov otac, a Brazilac bi trebao napokon debitirati nakon peripetija oko propalog transfera. Navijači mu, čini se, neće to oprostiti
Vidi originalni članak

Čini mi se da se Barcelona baš i nije trudila oko dovođenja Neymara, rekao je Lionel Messi u intervjuu za katalonski Sport, a saga oko brazilskog nogometaša, koji ostaje u PSG-u barem do zime, daleko je od gotove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najskuplji nogometaš današnjice nije igrao za francuskog prvaka u prva četiri prvenstvena kola zbog ozljede, no bio je spreman za reprezentativno okupljanje i utakmice protiv Kolumbije (remi 2-2) i Perua (poraz 1-0).

Francuska javnost bruji o povratku "odmetnika" na terene u dresu PSG-a iz kojeg je žarko želio otići ovog ljeta, ali tvrdoglavi čelnici kluba, koji su zahtijevali visoku odštetu, zatvorili su mu vrata.

Ovosezonski debi u dresu Parižana trebao bi mu biti ovu subotu protiv Strasbourga (17.30) na Parku prinčeva. A navijači ga, čini se, neće tako toplo dočekati, tvrdi Le Parisien, kao što je bilo na utakmici protiv Nîmesa kad su mu izvjesili transparente i pjevali pjesme uvredljivog sadržaja, zviždali mu...

Trener Thomas Tuchel stoga se nalazi u nezavidnoj situaciji. Može ga poštedjeti za utakmicu protiv Strasbourga, ali samo četiri dana poslije, iduću srijedu, PSG je opet domaćin, i to protiv Real Madrida u Ligi prvaka. Kad-tad kritičari će doći na svoje...

KONAČNI OBRAT Neymar nije kriv za silovanje, djevojka je optužena za iznudu

- Pregovori između PSG-a i Barcelone nisu gotovi. On samo želi biti sretan tamo gdje jest, a bio je jako sretan u Barceloni - rekao je za Fox Sports Neymarov otac Neymar stariji.

- Dok god se on želi vratiti, napravit ćemo što možemo da se to i dogodi. Izvanredan je igrač koji želi doći u Barçu, koji je vođa. Nije se snašao u Parizu, pogriješio je kad je otišao tamo, sam je to rekao - kaže za agenciju EFE Barcelonin direktor nogometa Javier Bordas.

Također, dotaknuo se i Ivana Rakitića.

- Tko će zamijeniti Suáreza ili Messija? Tko može zamijeniti Rakitića ili Busquetsa? Na kraju, koga god dovedeš, dovodiš ga kao zamjenu. Ove godine, uz sav ekonomski napor, doveli smo dvojicu da bi bili igrači u početnoj potsavi, De Jonga i Griezmanna - rekao je Bordas.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 12.09.2019.

    nepotreban članak

  • burek. 12.09.2019.

    svatko zaslužuje drugu šansu, ali ne razumijem ako i dalje stvarno nastavi sa onim suđenjem da izvuće novce od barce...

  • Space Burek 12.09.2019.

    Mislim da su Neymar i njegov stari imali plan izvuci hrpetinu novaca od Barce, Reala i PSG-a. Da je Neymar toliko zelio napustiti Pariz onda bi se odrekao dijela place i bonusa kao sto je napravio npr. Paulinho i javno bi izjavio da zeli doci u Barcu. A on to nije napravio a jos nije ni povukao onu tuzbu protiv Barcelone u vezi onog bonusa na vjertnost :) Oni su mislili uzet novi ugovor u Parizu ili izvuci hrpetinu novaca od Pereza i Reala a na kraju su pojeli g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare