To je to što me zanima!

Nezadovoljni Carrillo: Veliki je hendikep bez navijača u Splitu

Nisam baš najzadovoljniji igrom. Falile su neke stvari. Možda smo mogli večeras već puno više napraviti i još mirnije ući u uzvrat na Poljudu. 0:0 jest aktivan rezultat, ali šanse ostaju podjednake, kaže Carrillo
Vidi originalni članak

Hajduk se u Split vraća s veoma dobrim rezultatom nakon što su u Danskoj protiv Brondbyja remizirali 0-0, ali Joan Carrillo nije bio previše oduševljen:

- Nisam baš najzadovoljniji igrom. Falile su neke stvari. Možda smo mogli večeras već puno više napraviti i još mirnije ući u uzvrat na Poljudu. Iskreno, 0:0 jest aktivan rezultat, ali šanse ostaju podjednake, 50:50, s tim da mi imamo veliki hendikep ako se bude igralo bez navijača, jer svi znamo koliko nam oni znače - rekao je trener Hajduka.

U sličnom je tonu govorio i trener Danaca Alexander Zorniger:

- Nisam nezadovoljan, ostaju šanse otvorene i za uzvrat. Znat ćemo se postaviti u revanšu. Hajduk nam je dobro parirao, sad je na nama da to uradimo u Poljudu. Sve je otvoreno. Nismo imali puno šansi, to su takve, tvrde utakmice. Veliki je ulog. Bitno je ne pogriješiti. Svaka se greška skupo plaća - poručio je trener Brondbyja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Diktiranje_tempa 28.07.2017.

    Ajmo Brondby vjerujemo u vas!!!

  • boww 28.07.2017.

    Rijeci jednog okorijelog hajdukovca:kaze stari moj vidjeces da ce svi ispast i da ce jedino dinamo proc.

  • Prki600 28.07.2017.

    Pa prazan Poljud jer poklon voljenom Hajduku od njegove Torcide i bit će tih poklona još tijekom sezone, gosn Carrillo, naviknite se,trebali su čovjeku objasniti gdje je došao i s kakvim intelektualnim sklopom doli ima posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare