To je to što me zanima!

Nezaustavljivi Turci misle da će dobiti i Amerikance

U fantastičnoj atmosferi dvorane Sinan Erdem Turci se osjećaju nepobjedivo. Toliko da vjeruju da će u finalu dobiti i te famozne Amerikance...
Vidi originalni članak

Otkad su stigli u Istanbul, Turci djeluju nezaustavljivo. U četvrtfinalu su razbili Slovence 95-68. U fantastičnoj atmosferi dvorane Sinan Erdem osjećaju se nepobjedivo. Toliko da vjeruju da će u finalu dobiti i Amerikance.
- Odigrali smo najbolju utakmicu turnira i ponosni smo što smo prvi put u polufinalu SP-a - rekao je izbornik Boša Tanjević.
U polufinalu će igrati sa Srbijom, koja je izbacila svjetske i europske prvake Španjolce zahvaljujući trici Miloša Teodosića s osam metara tri sekunde prije kraja za 92-89. Ovaj put nisu mu smetali 'slomljeni prsti', koji su ga, kao, mučili kad ga je 'pojeo' Marko Tomas u osmini finala.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Delija 09.09.2010.

    Svaki turcin zna svaka bula zna da je Obilic Srpski sin s...o murata, a sto se pise da su turci u finalu ok moje misljenje PRVO SKOCI PA RECI HOP, nisu losi ali mi smo jednostavno bolji.

  • janke79 09.09.2010.

    Da bi igrali sa Amerikancima Turci prvo moraju da prodju Srbiju a to je ^ Nemoguca misija 4. deo ^ koji se jos uvek ne snima pa tako Turci baj baj u finalu igra SRBIJA

  • Zakynthos 09.09.2010.

    misliti i srati nije isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare