To je to što me zanima!

Ni Angelo Henriquez ni Armin Hodžić! U špicu će - Soudani

Prvi put će u europskoj utakmici od prve minute zaigrati Brazilac Jonas, Rog će na lijevu stranu, a u napad umjesto Hodžića i Henriqueza Soudani. Prijenos je na HTV2 od 19 sati
Vidi originalni članak

U uzvratu su šanse 60-40 za nas. Dao sam više šansi Gruzijcima nego njihov trener. Nogomet je nepredvidiv, ja pušem i na hladno, upozorio je nakon maksimirskih 2-0 protiv Dinamo Tbilisija trener “modrih” Zlatko Kranjčar.

Naravno da Cico svojim igračima neće dopustiti nikakvo opuštanje u Tbilisiju, ali gledajući tradiciju, Zagrepčani mogu biti mirni prije uzvrata u glavnom gradu Gruzije. Dinamo je, naime, bez gostujućeg poraza u pretkolima još od Malmöa u kolovozu 2011. Nakon toga odigrao je 12 utakmica na gostovanjima u pretkolima Lige prvaka. Ima čak deset pobjeda i dva remija. Ni u Tbilisiju Cico neće razmišljati samo o obrani. Zagrepčani imaju 2-0, ali Kranjčarov je cilj zabiti gol i bez poraza izboriti prolazak u posljednje pretkolo kvalifikacija.

- Kažu da će na stadionu biti 40.000 gledatelja. To će ih sigurno dignuti, ali dignut će i nas - uvjeren je Kranjčar.

Budući da je Schildenfeld na odlasku, u prvih 11 će opet biti Benković, umjesto Machada igrat će Brazilac Jonas, a od “pravih” napadača neće igrati - nitko. U vrh napada u Gruziji će Soudani.

Prijenos utakmice je od 19 sati na HTV2.

  • Vjerojatna postava Dinama: Eduardo - Stojanović, Sigali, Benković, Pivarić - Jonas, Antolić, Ćorić - Fernandes, Rog, Soudani
Idi na 24sata

Komentari 24

  • SamoDinamoiBBB 02.08.2016.

    Na fm-u je dobar u spici

  • realnost1110 02.08.2016.

    Ma treba vratiti vugrineca iz mirovine, bio bi bolji od hodzica i henriqueza zajedno

  • --- DAVOR --- 02.08.2016.

    Mogli ste Radonjića zadržat ili Benka uzet kojeg je još tada trebalo uzet kad je odlazio iz Rijeke. Ovaj Enriqez ko da mu se neda više kad je vidio da ga United neće vratit pa se ni ne trudi a Hodžić bljesne s vremena na vrijeme a za ozbiljne rezultate u LP ili EL treba rasni strijelac. Prije svega treba šema u igri eka a ne samo individualne akcije i driblinzi al to ni jedan naš trener nezna stvorit pošto nisu ni za trečeligaše trenirat u ligi 5-tice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare