To je to što me zanima!

Ni Cristiano ni Messi, ma nitko nije bolji od pravoga Ronalda

Ni Ronaldo, ni Messi, ni Neymar... Pravi je Ronaldo jedinstven. On je mogao sve, bez obzira što su prije napadači bili manje zaštićeni i što je bilo teže zabiti gol, kaže Roberto Carlos
Vidi originalni članak

Ronaldo se uvijek isticao na treningu. On je bio najbolji. Nikad neće postojati drugi Ronaldo "Il Fenomeno", rekao je za Goal legendarni Roberto Carlos (47).

Brazilac, čije su partije na lijevom boku za većinu javnosti nenadmašne, pet je godina igrao zajedno sa svojim sunarodnjakom u Real Madridu u koji je, pak, dvije godine kasnije stigao Cristiano Ronaldo.

BRAZILAC EDILSON 'Messi i Ronaldo nisu bolji od mene, a ja jesam od Neymara'

- Ni on, ni Messi, ni Neymar... Pravi je Ronaldo jedinstven. On je mogao sve, bez obzira što su prije napadači bili manje zaštićeni i što je bilo teže zabiti gol.

 

- Saznao sam koliko je nezaustavljiv kad je došao u Madrid, ali mnogi ljudi nisu. Iznenadio je dosta njih. 

Carlos je u Madridu proveo punih 11 godina kada je došao iz Intera i odigrao 527 utakmica zabivši, za njegovu poziciji, impresivnih 69 golova.

- Imali smo čudesnu atmosferu u klubu. Iako su tada igrale veličine, bila je to grupa sjajnih ljudi. Bili smo odlični prijatelji i još smo uvijek. Real je bio veći od bilo čijeg ega - napomenuo je svjetski prvak s Brazilom iz 2002. godine uz još jednu zanimljivu crticu.

- Svi su morali u svlačionici pričati na španjolskom. Jedini koji je pričao više portugalski, bio je Beckham jer on jednostavno nije napuštao moju kuću. Družio se sa mnom i Ronaldom, pa mu je portugalski išao bolje od španjolskog.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Roberto Barcello 19.05.2020.

    E moj buco,Leo Messi te izvozao kao u kao u lunaparku!!!

  • 18.05.2020.

    Najveći svih vremena je Leo Messi, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje..........za Lea rade činjenice. Kako netko izjavi ovo za Ronalda tako netko može reći za Zlatka Vujovića. Nitko im to ne može zabraniti.

  • lukša 18.05.2020.

    Gluposti," Marco Van Basten je najbolja devetka svih vremena ". 45g aktivno pratim nogomet i vidio sam brdo genijalaca, svatko od nas, ljubitelja nogometa, ima svoje ljubimce. Neke glorificiramo jer nam sjećanje blijedi, neke jer su igrali za nama dragi klub i još brdo subjektivnih razloga. Da bi se nekoga moglo proglasiti najboljim izbor mora biti temeljen na egzaktnim i objektivnim podacima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare