To je to što me zanima!

Ni gol Francesca Tottija nije joj pomogao: Poraz Rome u Torinu

Torino je otvorio nedjeljni program šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva domaćom pobjedom nad Romom 3-1. Jedini gol za "vučicu" zabio je legendarni Francesco Totti
Vidi originalni članak

U prvoj nedjeljnoj utakmici 6. kola talijanske Serie A nogometaši Torina pred svojim su navijačima svladali Romu 3-1.

Domaća momčad povela je već u osmoj minuti pogotkom Belottija. Na 2-0 povisio je Španjolac Iago Falque u 53. minuti iz opravdano dosuđenog penala.

Romi je nadu u povoljan ishod vratio Francesco Totti koji je u 55. minuti iz penala zabio 250. gol u Serie A. U 65. minuti je Falque uz malo sreće postigao svoj drugi gol na utakmici za konačnih 3-1.

Torino je mogao stići i do uvjerljivije pobjede, ali je vratar Rome Wojciech Szczęsny u nekoliko navrata spašavao svoju momčad.

Momčad Siniše Mihajlovića drugom je pobjedom u sezoni stigla do osam bodova i osmog mjesta na ljestvici, dok je Roma ostala na trećem mjestu s deset bodova. U vodstvu je Juventus s 15 bodova, jednim više od drugoplasiranog Napolija.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 25.09.2016.

    događa se

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 25.09.2016.

    Šteta što je Totti karijeru potratio u toj romi ili kako se već zovu

  • ACM_1899 25.09.2016.

    Totti više ne može trčati,pa zato ima utakmica u kojima nije koristan . Ali zato ima neke genijalne poteze,kao što je asistencija Džeki u prošlom kolu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare