To je to što me zanima!

Ni moždani ga ne zaustavlja: Cro Cop je odradio prvi trening

Mirko Filipović je prije više od tri tjedna imao moždani udar i završio u bolnici. Nedugo zatim je objavio završetak karijere u 44. godini, a sada je odradio prvi laganiji trening u dvorani
Vidi originalni članak

Prvi lagani trening nakon izlaska iz bolnice, napisao je Mirko Filipović na svom Instagramu.

Prošla su tri tjedna otkako je Cro Cop imao moždani udar i završio u bolnici. Nedugo zatim je objavio završetak karijere u 44. godini, a iako bi prema preporukama liječnika trebao strogo mirovati, već je odradio prvi trening u dvorani. 

- Kad kažem lagani onda je to samo lagana tonizacija bez napora u trajanju od 15 minuta jer drugo ništa ne smijem raditi - napisao je Mirko na Instagramu.

- Iako po protokolu ne bih smio ni ovo, radim samo lagane mišićne kontrakcije. Ali, već puna četiri i pol tjedna nisam napravio ništa, baš nista osim laganih šetnji i moram mirovati tri mjeseca do kontrolnog snimanja glave - objasnio je Mirko.

Naš legendarni borac šokirao je sve nakon što je objavio da je njegova karijera gotova zbog moždanog udara. Postao je legenda hrvatskog sporta i apsolutna legenda borilačkih sportova.

Da je mogao, Mirko bi sigurno odradio još koju borbu, ali nažalost moždani udar mu je pokvario planove i natjerao ga da ode u prijevremenu mirovinu. Jer život je ipak najbitniji. Pobjeda protiv Nelsona 16. veljače tako će ostati zapisana kao njegova posljednja borba u karijeri, a u besmrtne i u mirovinu je otišao sa serijom od čak 10 pobjeda zaredom. 
 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mile980 22.03.2019.

    Mora raditi lagane.kad bi potpuno prekinuo bio bi teski bolesnik i tesko bi njegovo tjelo to podnjelo.lgane treninge mora raditi jos godinama da sacuva koliko toliko zdravlja.a od borbe na to on vise nikada pomislit nece

  • japanokinez 21.03.2019.

    Bio je u samom vrhu i sada je na samom dnu. Moždani se ne da predvidjeti sve je dobro dok ne dođe tihi ubica. Najgore od svega je to šta nije stao prije 10 godina. Dobio je on po glavi teških batina i to neće biti dobro. Žao mi je ali moždani to ne razumije

  • dottie 21.03.2019.

    Zaustavit ce ga iduci

Komentiraj...
Vidi sve komentare