To je to što me zanima!

Ni Nicholson nije nagovorio Howarda: Dwight u Rocketse

Odlučio sam se za Houston Rocketse. Osjećam da je to za mene najbolje mjesto. Uzbuđen sam zbog toga i veselim se sjajnoj sezoni - napisao je Howard naTwitteru
Vidi originalni članak

Jedan od najdominantnijih NBA centara Dwight Howard ima novi klub. On je odlučio kao slobodan igrač napustiti Los Angeles Lakerse, te će njegov novi klub biti Houston Rocketski.

- Odlučio sam se za Houston Rocketse. Osjećam da je to za mene najbolje mjesto. Uzbuđen sam zbog toga i veselim se sjajnoj sezoni - napisao je 27-godišnji Howard na Twitteru.

Lakersi su sve pokušali napraviti kako bi Howarda zadržali u Los Angeles, čak su angažirali i Jacka Nicholsona da pokuša nagovoriti 27-godišnjeg centra na ostanak, ali ni on im nije pomogao. Jedina utjeha Lakersima će biti višak od 30 milijuna dolara u salary capu, što mogu iskoristiti za dovođenje novih pojačanja.

Howard će s Rocketsima vjerojatno potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan oko 88 milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SamoIgor 07.07.2013.

    'Za mene je ova njegova reakcija bila očekivana. I da, on ne odlazi, on bježi, bježi od svega!!! 'Mnogi, možda i svi, bi voljeli igrati u klubu kao što su Los Angeles Lakersi. Ali, kada se dođe u takav klub, onda se samo rijetki mogu nositi s tim pritiskom. Puno je lakše maknuti se od svega, od te odgovornosti, a upravo je to Howard napravio. Pobjegao je od odgovornosti i pritiska i želi otići u mali grad. Da, Houston je mali klub.

  • nino-slav 06.07.2013.

    pa ovo su oni trebali davno mrsnuti iz ekipe...placaju mu 30 mil. a on nemoze odigrati izjednacenu zadnju cetvrtinu jer nemoze ubacit slobodno bacanje...pa da meni takve pare daju sa centra bi ubacivao ko on sa linije slobodnih bacanja...

  • Notorious Nike 06.07.2013.

    who cares? drose & bulls all day :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare