To je to što me zanima!

Ni Petrićev sjajan gol nije spasio HSV kod Fulhama...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladen Petrić je zabio u 22. minuti iz slobodnog udarca sa nekih 30-ak metara. Hamburg na Craven Cottageu protiv Fulhama ipak nije izdržao
Vidi originalni članak

Igrala se 22. minuta, a Mladen Petrić postavio je loptu na 30-ak metara od gola. Nitko na stadionu vjerojatno nije ni pomislio da bi lopta mogla pogoditi cilj. No, s njima se nije slagao hrvatski reprezentativac koji je na glasu kao igrač iznimno jakog i preciznog udarca. Udaljio se par koraka i opalio, a lopta je završila u mreži nemoćnog Schwarzera. Bio je to šesti gol hrvatskog reprezentativca ove sezone u Europskoj ligi. HSV je imao rezultat koji ih je vodio u finale koje se igra na njihovoj Nordbank Areni.
No, u samo sedam minuta sve se preokrenulo. U 69. minuti je izjednačio Davies, a u 76. je za 2-1 i veliko slavlje malog Fulhama pogodio Mađar Gera. Prva utakmica završila je bez golova.
HSV je tako drugu godinu zaredom posustao u polufinalu, dok je engleska momčad ostvarila najveći uspjeh u povijesti kluba. Fulham u Europi igra odlično, ali su u Premiershipu na tek lošem 12. mjestu.
Finale se igra 12. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Puno Dajem Vladi 29.04.2010.

    fantastičan gol..lipo je bit hrvat zahvaljujuci olicu i petricu

  • pamy 29.04.2010.

    kakav bi to napad bio na svjetskom, Olić - Petrić! svaka čast dečkima, ali malo prekasno i na krivim mjestima! još ne mogu prežalit što neće biti naše repke na najvećem natjecanju.. Velika šteta, pogotovo nakon ovakvih nedavnih nastupa većine naših najboljih igrača u klubovima!!

  • michonim 29.04.2010.

    Kralj, strava je gol!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare