To je to što me zanima!

Nigerijac napravio dijete kćeri šefa kluba, Slovenci ga otjerali

Prema pisanju nigerijskih medija, jedan se njihov nogometaš požalio kako ga je slovenski klub nepravedno otpustio. Naime, Nigerijac je napravio dijete kćeri predsjednika kluba kojemu se to nije svidjelo...
Vidi originalni članak

Nigerijski nogometaš iz Druge slovenske lige završio je svoju karijeru u Alpama. Naime, zaigrao se izvan terena, zbog čega mu se klub zahvalio na suradnji.

Prema pisanju portala Ptuj.info, jedan se njihov nogometaš požalio kako ga je slovenski klub nepravedno otpustio. Naime, Nigerijac je napravio dijete kćeri predsjednika kluba kojemu se to nije svidjelo.

Kći prve osobe kluba obznanila je svoju trudnoću prošli mjesec, nakon čega su čelnici kluba pozvali nigerijskog nogometaša na sastanak na kojem su mu obznanili će prekinuti njegov ugovor, koji je potpisao na tri godine, zbog nediscipline i lošeg ponašanja.

Iako tamošnji mediji, kao ni slovenski, nisu otkrili ime nogometaša, ali jesu u kojoj ligi igra, u igri su samo dva kluba, NK Bilje NK Drava.

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • _Varešak_ 12.12.2019.

    Dao gol iz zaleđa.

  • mrTrobec 11.12.2019.

    Hrvatice su na mrkom doktorirale u međunarodnom klubu prijateljasva još prije 45 godina,i Bangoura je iz tog prijateljstva ponikao

  • emenike 11.12.2019.

    I Brežice i ND Gorica... Ali riječ je o Temitoše Nelsonu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare