To je to što me zanima!

Nigerijski veznjak: Ne bojimo se Modrića, Rakitića i Kovačića

Činjenica da ćemo igrati protiv vrhunskih igrača samo će nam dati više želje. Imamo odličnu ekipu koja ih može zaustaviti tako da se nećemo tresti, rekao je Ogenyi Onazi...
Vidi originalni članak

Veznjak Trabzonspora Ogenyi Onazi tvrdi kako se njegovi "Superorlovi" neće prepasti susreta sa skupom momčadi Hrvatske u prvoj utakmici Nigerije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zvjezdani trojac Realovih Luke Modrića i Matea Kovačića te Barceloninog Ivana Rakitića u odličnoj je formi ove sezone, međutim Nigerijci ih se ne boje.

- Činjenica da ćemo igrati protiv vrhunskih igrača poput nabrojenih samo će nam dati više želje. Imamo odličnu ekipu koja ih može zaustaviti tako da se nećemo tresti oko imena njihovih najutjecajnijih igrača, njihova najveća snaga je u veznom redu, ali ja vjerujem da ćemo ih mi zaustaviti kao ekipa - rekao je veznjak Trabzonspora, koji željno iščekuje pripreme

- Imamo tri prijateljske utakmice prije prvenstva i vjerujem da ćemo biti u odličnoj formi za otvaranje turnira jer odmah u početku moramo pobijediti.

Onaziju će ovo biti drugi nastup na Svjetskom prvenstvu ako bude uvršten na finalni popis nigerijske reprezentacije. Nigerija se nalazi u skupini s Hrvatskom, Islandom i Argentinom.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Firefox_1 15.05.2018.

    Nigerija je je kao i sve Afričke reprezentacije, krajnje nezgodna, osobito u prvim utakmicama, u koje ulaze prepuni samopouzdanja i velikih ambicija. Tjelesno su odlično pripremljene i solidnog tehničkog znanja. Upasni su i čvrsti u duelu i znaju iznenadit udarcima iz daljine. Nedostaje im taktičke odgovornosti i discipline u igri. Protiv njih što manje ići u duele i na snagu, već zgusnuti sredinu i skratiti teren, brzim dodavanjima i dupliranjima kontrolirati igru te ulaziti u završnicu, ključno je da budemo koncentrirani i strpljivi jer Afrikance se dobiva u tranziciji.

  • Karlo Butić Butigol 15.05.2018.

    Mi bi se kao trebali brinut zbog ekipe kojoj vise od pola momncadi grije klupu u peosjecnim klubovima!

  • Karlo Butić Butigol 15.05.2018.

    Al zati se plasite Brozovica, veznjak koji je u najboljoj formi od nasih, salje lopte kao narucene...on ce igrat u prvoj, a ne Kova!Ako ne dobijemo ove indijance nek se odma pokupe doma i predaju ostale 2 utakmice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare