To je to što me zanima!

Nije bilo lako, prvi put u životu igrala je pred 10.000 gledatelja

Ana je igrala hrabro, istina, puno je više griješila nego prethodnih dana. Ali nije joj bilo lako, ipak je prvi put u životu igrala pred 10.000 gledatelja, rekao je tata Konjuh
Vidi originalni članak

Velika je to razlika u kvaliteti. Znao sam da će ići teško kad sam vidio ždrijeb. Ipak je Na Li posebna kategorija, rekao je Marijo Konjuh, otac 16-godišnje Ane, koja je debitirala na Australian Openu.

Obitelj mlade Dubrovkinje nije spavala u noći na ponedjeljak. Uhvatili su prijenos na internetu i uživali. Kineskinja, dvostruka finalistica Melbournea, slavila je 6-2, 6-0.

- Ana je igrala hrabro, istina, puno je više griješila nego prethodnih dana. Ali nije joj bilo lako, ipak je prvi put u životu igrala pred 10.000 gledatelja - rekao je tata Konjuh, koji nam je prenio reakcije iz Australije:

- Požalila se da joj je Na Li skinula sigurno deset linija. A i linija se računa kao teren, tako da se ne može žaliti - nasmijao se Marijo.

Cijela ekipa iznimno je zadovoljna, ipak Ana ima tek 16 godina i bio je ovo njezin debi na Grand Slam turnirima u profesionalnoj konkurenciji. Prošla je kvalifikacije, a pamtit će i pobjedu protiv Roberte Vinci, 16. igračice svijeta, na WTA turniru u novozelandskom Aucklandu.

Sabine Lisicki pobijedila je 6-2, 6-1 Mirjanu Lučić Baroni. Lucija Hradecka iznenadila je Donnu Vekić 6-3, 6-1, a najlošije je ipak prošla Petra Martić, koju je Annicka Beck “provozala na biciklu”. Njemica je slavila 6-0, 6-0. 

Četiri nastupa, ukupno devet gemova, ali ipak su to većinom mlade i neiskusne djevojke kojima treba vremena...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 15.01.2014.

    Samo hrabro!

  • SpužvaBobSkockani_2 14.01.2014.

    Za poraze Vekić,Lučić i Kojuh ima opravdanja jer su igrale protiv jačih tenisačica ali nije mi jasno kako Martić nije nijedan gem osvojila.

  • Bad Blue Boy 14.01.2014.

    premlada je pala je pod pritiskom njezino vrime tek dolazi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare