To je to što me zanima!

Dani Olmo nije dočekao ponudu i vodit će plave u Ligi prvaka...

Španjolac će slušati himnu Lige prvaka i još će barem četiri mjeseca biti u Maksimiru. Dinamo će pričekati siječanj, a Olmo bi mogao potpisati i novi ugovor u kojemu će biti klauzula
Vidi originalni članak

Dani Olmo ostaje plavi. Nije posljednjeg dana prijelaznog roka bilo nikakve drame. Dinamo nije dobio "nemoralnu" ponudu i španjolski veznjak predvodit će hrvatskog prvaka u Ligi prvaka.

Ostat će Španjolac u Maksimiru barem do siječnja 2020. godine, a mogao bi potpisati i novi ugovor. Naravno, taj ugovor bi imao klauzulu po kojoj Olmo ne bi mogao otići ispod 30 ili 40 milijuna eura. Ovisi o tome što će dogovoriti sa Zagrepčanima.

Nenad Bjelica može biti zadovoljan jer je u Olmov ostanak njegovo najveće pojačanje. Pisalo se puno o interesu mnogih klubova, ali realno je da Dinamo nije dobio pravu ponudu za Španjolca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je puno upita, ali očito je da nije došla ponuda od 20-25 milijuna eura koja bi zadovoljila čelnike hrvatskog prvaka. Nisu Olma htjeli prodati za manje od 20 milijuna eura.

Imat će Dani priliku da u ova četiri mjeseca pokaže klasu i u Ligi prvaka. To je ipak najveća pozornica na svijetu. Vjerovalo se da će nakon Eura na kojemu je bio sjajan i na kojemu je mladu "furiju" odveo do naslova, Olmo sigurno napustiti Maksimir, ali eto. Došao je i 2. rujna, kraj prijelaznog roka, a Španjolac je i dalje tu.

Idućih dana i tjedana nastavljaju se pregovori oko novoga ugovora, lako je moguće da Olmo potpiše. S tim bi bilo jasno da će to biti najveći transfer u povijesti Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 03.09.2019.

    sad ce biti price kako nije zadovoljan sta nije otisao,a nije ni bilo ponude,osim te iz Gladbacha,stari mu daje izjave kao da ga Dinamo ne pusta,a nitko ga ni ne trazi..trebali su ga pustit i za tih 20 mil...bolje i to nego nezadovoljan igrac

  • danijel23 03.09.2019.

    Ocekivao sam slabiju igru dinama odnosno neodgovornu nakon ulaska u ligu prvaka i slavlja 2 dana, u naravni umor je ucinio svoje i moramo im oprostiti poraz.. Dinamo ce nastavit s dobrim igrama i dalje, ovo je bio samo jedan los i umoran dan, mada smo i takvi napravili 3 4 ciste sanse hajduku, koji odmoran jedva napravio 1 polusansu iz koje je bio gol i 1 sansu, mislim da nemam dalje sto pricat

  • Sioux_1 03.09.2019.

    A da vi navijaci dinama prestanete pisati i komentirati olma i dodete na stadion da covjek malo uziva u ispunjenim stadionima i da bude sretan sto je ostao, a ne da igra pred praznim tribinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare