Obavijesti

Sport

Komentari 67

Dani Olmo nije dočekao ponudu i vodit će plave u Ligi prvaka...

Dani Olmo nije dočekao ponudu i vodit će plave u Ligi prvaka...
2

Španjolac će slušati himnu Lige prvaka i još će barem četiri mjeseca biti u Maksimiru. Dinamo će pričekati siječanj, a Olmo bi mogao potpisati i novi ugovor u kojemu će biti klauzula

Dani Olmo ostaje plavi. Nije posljednjeg dana prijelaznog roka bilo nikakve drame. Dinamo nije dobio "nemoralnu" ponudu i španjolski veznjak predvodit će hrvatskog prvaka u Ligi prvaka.

Dinamo i Rosenborg u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka

Ostat će Španjolac u Maksimiru barem do siječnja 2020. godine, a mogao bi potpisati i novi ugovor. Naravno, taj ugovor bi imao klauzulu po kojoj Olmo ne bi mogao otići ispod 30 ili 40 milijuna eura. Ovisi o tome što će dogovoriti sa Zagrepčanima.

Nenad Bjelica može biti zadovoljan jer je u Olmov ostanak njegovo najveće pojačanje. Pisalo se puno o interesu mnogih klubova, ali realno je da Dinamo nije dobio pravu ponudu za Španjolca.

Pokretanje videa ...

Bilo je puno upita, ali očito je da nije došla ponuda od 20-25 milijuna eura koja bi zadovoljila čelnike hrvatskog prvaka. Nisu Olma htjeli prodati za manje od 20 milijuna eura.

 

Imat će Dani priliku da u ova četiri mjeseca pokaže klasu i u Ligi prvaka. To je ipak najveća pozornica na svijetu. Vjerovalo se da će nakon Eura na kojemu je bio sjajan i na kojemu je mladu "furiju" odveo do naslova, Olmo sigurno napustiti Maksimir, ali eto. Došao je i 2. rujna, kraj prijelaznog roka, a Španjolac je i dalje tu.

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali su se u 34. kolu HT Prve lige

Idućih dana i tjedana nastavljaju se pregovori oko novoga ugovora, lako je moguće da Olmo potpiše. S tim bi bilo jasno da će to biti najveći transfer u povijesti Dinama.