To je to što me zanima!

Nije dobio što je htio pa otišao: Vaha se rastao s Nantesom...

Gledao je i unaprijed i već sve dogovorio za povratak izborničkoj funkciji. U Maroku ga čekaju nakon što je Francuz Herve Renard otišao nakon slabih igara na Afričkom kupu nacija
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić (67) više nije trener Nantesa. Bosanskohercegovački stručnjak rastao se s francuskim klubom zatraživši prekid suradnje.

- Nakon sastanka s predsjednikom Waldemarom Kitom dogovor o raskidu postignut je. Klub žali zbog odlaska, ali poštuje njegovu odluku i želi mu sve najbolje u budućnosti - oglasili su se iz Nantesa.

Odlazi u Maroko

Vaha je nije bio zadovoljan s "uredništvom" jer nije osiguralo željena pojačanja. Prošle je sezone stigao u listopadu kada je Nantes bio u crvenoj zoni i doveo ga do 13. mjesta.

- Ukoliko predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama. Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo tako mi to rekli. Zove se Antonio Mance, tako su rekli. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim odlučivati o transferima - govorio je ranije nezadovoljni Vaha.

Gledao je i unaprijed i već sve dogovorio za povratak izborničkoj funkciji. U Maroku ga čekaju nakon što je Francuz Herve Renard otišao nakon slabih igara na Afričkom kupu nacija. Bit će mu to četvrta reprezentacija koju će voditi nakon Obale Bjelokosti, Alžira i Japana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nostradamus 03.08.2019.

    Dobio je Kitu... za predsjednika...

  • pulizg 03.08.2019.

    Imam ponuda

  • mali T 03.08.2019.

    Vaha gospodin bio i ostao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare