To je to što me zanima!

Nije dočekao priliku u Dinamu: D. Špehar odlazi na posudbu

Željan prvoligaške minutaže junior Dinama odlučio je otići na posudbu. Dino Špehar (17) nije se uspio približiti prvoj momčadi 'modrih' nakon dolaska prošlog ljeta...
Vidi originalni članak

Krajem kolovoza prošle godine Zdravko Mamić ga je ponosno, poput drugog oca predstavio u Plavom salonu, no veliki hrvatski talent Dino Špehar  (17) nije se približio prvoj momčadi.

Uz Matea Kovačića jedan od najobećavajućih mladića u hrvatskom nogometu nakon igranja u juniorskom pogonu zaželio se pravog, profesionalnog nogometa. No svjestan da u dogledno vrijeme još neće dobiti priliku u prvoj momčadi Dinama odlučio je da ode na posudbu, pišu Sportske novosti.

Iako se još ne zna destinacija, Špehar će tražiti mjesto gdje će dobiti prvoligašku minutažu kako bi skupio iskustvo za moguće priključivanje prvom sastavu 'modrih' sljedeće sezone.

Podsjetimo, Dinamo je ljetos izdvojio dva milijuna kuna za 17-godišnjeg napadača koji je potpisao ugovor na sedam godina.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ticica 03.01.2012.

    najveca tragedija da otac upropasti svoje dijete sto je napravio robert otac od dineali osiojek nezna drugacije i tako se klub upropastuje, inikad naprijed, jako tesko mlade prodaje za bagatelu a dovodi stare istrosene igracekoji nemaju mjesta u3hnl.sramota.

  • bato001 03.01.2012.

    PITAM SE ZNAJU LI UOPCE NEKI LJUDI STO JE TO PRANJE NOVCA??????????

  • miha01 03.01.2012.

    gdje će se on naguravati sa starim konjima,pogledajte ga još nije ni obruco čisti primjer pranja novca gospodina izvršnog doprecjednika

Komentiraj...
Vidi sve komentare