To je to što me zanima!

Nije dugo izdržao: K'lautern smijenio Krasimira Balakova

Prema izvještajima većine njemačkih medija, novopečeni je njemački drugoligaš Kaiserslautern otpustio Krasimira Balakova. U klubu to ne žele službeno potvrditi
Vidi originalni članak

Drugoligaš Kaiserslautern navodno je, prema pisanju njemačkih medija, smijenio Krasimira Balakova. Neslužbeno je to za SWR potvrdio klupski predsjednik Dieter Rombach, premda iz kluba još uvijek nije stigla objava.

- Ne želimo komentirati medijske napise - bilo je sve što je zasad rekao glasnogovornik Kaiserslauterna Christian Gruber.

Rheinpfalz izvještava da je sportski direktor kluba još u četvrtak ujutro obavijestio Balakova da više nije trener, a kao mogući nasljednici se spominju Franco Foda, Ciriaco Sforza i Roger Schmidt.

Balakov je, podsjetimo, u Kaiserslautern došao u ožujku iz splitskog Hajduka s ciljem zadržavanja kluba u Bundesligi. No, u osam je utakmice ubilježio samo jednu pobjedu i čak sedam poraza i zajedno sa svojim nogometašima skliznuo u drugu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • navijacica_1 19.05.2012.

    balakov je baš dobar trener...samo me zanima šta su oni očekivali da on može napravit tolko veliko čudo u par utakmica.. i da spasi klub od ispadanja..pa njemu za to triba vrimena...mislim da ovo nije pametan potez kluba...balakove vrati se nazad u split di ti je i misto!!!!!

  • Cro Cop 18.05.2012.

    Eto Hajduku trenera za novu sezonu. Balakov opet dolazi u Split.

  • darek5cro 18.05.2012.

    ti si Balakov jedna velika truba, najbolje da se pridružiš svojim sunarodnjacima koji voze rabljene aute s Njemačke, Austrije u Bugarsku.. to je posel za tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare