To je to što me zanima!

Nije im bilo Spassuola: Veliki Quagliarella prešišao Ronalda

Petoplasirana momčad Serie A Roma doživjela je neočekivan poraz u 28. kolu kod "davljenika" SPAL-a u Ferrari. SPAL ih je šokirao napadačkom igrom, a ovo je prvi poraz novog trenera Ranierija...
Vidi originalni članak

Pravi vatromet golova gledali smo u sklopu 28. kola Serie A. Sassuolo je na svojem Mapei stadionu dočekao Sampdoriu i - primio pet komada. Na koncu je završilo 5-3, a jedan od heroja bio je veliki Fabio Quagliarella zabio je gol, što mu je 21. u ligi i prešišao Cristiana Ronalda na listi najboljih strijelaca. 

Golove za devetu Sampu su još zabili Defrel, Linetty, Praet i Gabbiadini. Za domaćine su strijelci bili Boga, Duncan i Babacar, no nisu imali snage doći do izjednačenja.

Najveće iznenađenje napravio je SPAL koji je pobijedio na svome stadionu nakon čak pola godine. Zadnji put su njihovi navijači pobjedu vidjeli 17. rujna, a protiv Rome su njihovi igrači se pobrinuli da ne ostane na tome. Petoplasirana momčad Serie A Roma doživjela je neočekivan poraz u 28. kolu kod "davljenika" SPAL-a u Ferrari.  

SPAL je iznenadio Romu napadačkom igrom i došao do velike pobjede pogocima Faresa i Petagne, dok je za Romu bio Perroti. Za SPAL, koji se bori zaostanak, od 82. minute je zaigrao bivši igrač Hajduka Lorenco Šimić, dok je Ante Ćorić ostao na klupi Rome. 

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nogofil 17.03.2019.

    Pa normalno da je Quagliarella dao više golova od Ronalda. Ta stariji jew dvije godine i lakše je davati golove u Sampdoriji nego u Juventusu. Ili sam ja to nešto pobrkao?!

  • 17.03.2019.

    Quagliarella je pravi lisac Serie A. Garantira 15-ak golova svake sezone. Jako podcjenjen igrac. Sto Reci za Romu, svaka rijec je suvisna. Tesko da ce izboriti Ligu Prvaka...

  • boki21 17.03.2019.

    još jedna propala sezona za Romu, žali bože truda, a novinari e to je druga prića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare