To je to što me zanima!

Nije išlo: Venus Williams je bila prejaka za Petru Martić u Dohi

Petra Martić završila je svoj nastup na WTA turniru u Dohi u prvom kolu. Bolja od naše tenisačice bila je Amerikanka Venus Williams koja je lako slavila (6-2, 6-2)
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić ispala je u prvom kolu WTA teniskog turnira u Dohi. Amerikanka Venus Williams bila je prejaka za našu tenisačicu. 

Venus je slavila u dva seta 6-2, 6-2.

Petra je u glavni turnir ušla preko kvalifikacija, no ždrijeb u prvom kolu nije imao milosti. Amerikanka je povela 4-0, Martić osvaja dva gema, ali više od toga nije išlo. 

U drugom setu Williams nije niti jednom izgubila servis te se lako plasirala u sljedeće kolo.

WTA Doha, 1. kolo:

  • Williams - Martić 6-2, 6-2
Idi na 24sata

Komentari 15

  • libeluli 11.02.2014.

    Kod nas priča prestaje kada se nekog godinu dana naziva talentom... već godinama

  • Wimby 10.02.2014.

    Ne znam što je s naših tenisačica u zadnje vrijeme al pritom mislim na Martić i Vekić najviše. Vekićka samo objavljuje po fejsu, ok curo, zgodna si, lijepa si al uhvati se tenisa. Možda nju netko treba prvo j**** pa će proigrat! :D Martić je bila krenula odlično pa stala!

  • Lyoto 10.02.2014.

    stvarno ne znam sta se s tom curom dogodilo, od igracice koja je bila u top 50 ako se ne varam sad mora igrati kvalifikacije cak i onih manjih turnira kakav je bio u parizu prije dohe i redovno ispada u kvalama istih.. nisam ju gledao jedno godinu dana i stvarno ova petra danas nema veze s onom od prije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare