To je to što me zanima!

'Nije mi shvatljiv potez mog igrača 35 sekundi prije kraja...'

Prvi je gol bio pionirska pogreška. To su dječje bolesti i momčad poput Gorice, koja je puna krvi, to iskoristi, rekao je Samir Toplak koji je s Varaždinom bio blizu senzacije protiv Gorice
Vidi originalni članak

Nogometaši Varaždina u posljednjim sekundama ispustili su pobjedu protiv Gorice (2-2).

Noćna mora Varaždincima opet je bio Kristijan Lovrić koji je im je zabio dva gola. Bio je to već peti gol Lovrića ove sezone u susretu s nogometašima iz baroknog grada.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kod prvog gola bila je to pionirska pogreška. Niti je centaršut bio jak, a moj igrač je zaspao i dao mu je prostor za postizanje gola. Drugi gol? Penal kao penal - rekao je Toplak kojem nije jasan potez Domagoja Drožđeka koji je nekoliko trenutaka prije penala za Goričane nabacio u gostujući šesnaesterac umjesto da ju je sačuvao.

- Nije mi shvatljiv potez mojeg igrača 35 sekundi prije kraja. Nabacio je loptu, umjesto da ju je sačuvao kod korner zastavice i dobijemo faul ili aut. To su te dječje bolesti i ekipa poput Gorice koja je puna krvi to iskoristi - rekao je Toplak i dodao da se njegova ekipa malo preplašila pobjede.

- U prvom dijelu trebali smo postići treći gol i riješiti utakmicu. U drugom dijelu morali smo bolje reagirati u izlascima i kvalitetnijim dodavanjima stići do bolje završnice. Takve kontre Lokomotiva je savršeno rješavala. Teško je izgubiti dobivenu utakmicu, no osvojili smo bod i vidi se veliki pomak  - rekao je Toplak.

VIDEO: VARAŽDIN - GORICA 2-2 Lovrić i Ndiaye umalo se tukli oko penala, pao čudan autogol

Toplakov kolega iz Gorice Valdas Dambrauskas istaknuo da se njegova ekipa konsolidirala u drugom dijelu te da je pogodio s uvođenjem drugog napadača.

- Nije bilo lako. Varaždinci su se dobro pripremili, ali mi smo kontrolirali igru prvih 30 minuta. Kasnije smo primili dva gola i dobro je da smo nismo primili i treći. U drugom dijelu smo se pregrupirali. Nije bilo lako jer se domaćin branio i morali smo preskakati igru, ali uspjeli smo postići oba gola - rekao je Dambrauskas.

Ipak, Dambrauskas nije zadovoljan bodom.

- Nisam previše zadovoljan bodom, jer želim da svaku utakmicu kod kuće i gostima idemo po tri boda. Želim promijeniti taj mentalni sklop igrača, no bolje i bod nego ništa - rekao je Dambrauskas.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 04.03.2020.

    Joj kako nas je naivno ovaj puta zeznuo Drožđek... Trebao je biti pojačanje, a u dvije utakmice krivac za 4 izgubljena boda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare