To je to što me zanima!

Nije mu bilo spasa: Mourinha je Jurčić opet ulovio u kravatu

Igrači su ostali u šoku kad su ga vidjeli, stisnuo je svakom ruku pa izljubio Modrića. Onda ga je spazio Kruno Jurčić. Od oduševljenja je opet zgrabio sirotog Mourinha
Vidi originalni članak

U ležerno raskopčanoj košulji i s velikim crnim sunčanim naočalama Jose Mourinho izašao je iz zgrade zračne luke Pleso i crnim Mercedesovim kombijem sa zatamnjenim staklima odjurio u hotel.

- Što očekujem od Luke? Ništa posebno, samo da pobijedi večeras - rekao je najbolji svjetski trener i otišao za svojim poslom.

U Zagreb je malo prije 13 sati stigao iz Nyona, gdje je bio na trenerskom seminaru, na kojem je bio i trener Barcelone Tito Vilanova. Smjestio se u hotelu Esplanada i odmah odjurio u hotel As pozdraviti Modrića i izbornika Štimca.

A nije uspio izbjeći ni “velikog prijatelja” Krunu Jurčića. Svjedoci kažu da je, vjerovali ili ne, Kruno ponovio potez iz Madrida. Vidjevši Mourinha, opet ga uhvatio u “kravatu”... Jose se od svega odmorio uz kavu u predvorju hotela.

- Nevjerojatno, Mourinho pije kavu metar od mene - oduševio se jedan od gostiju na svadbi koja se pripremala u Esplanadi.

I mladenka je na svoj dan uspjela “snimiti” nekog važnijeg od onoga kojem je malo poslije rekla: “Da.”

Utakmicu je Mourinho gledao iz maksimirske svečane lože. Pomno je bilježio svaki pokret Luke Modrića.

Tomo Ivković: Jose me pitao kakav je Modrić karakterno

Zna sve o njemu kao igraču, ali raspitivao se za detalje, kakav je Lukin karakter. Rekao sam mu da je sjajan, da s njim niti jedan trener nikad nije imao problema, ispričao je Ivković, Joseov prijatelj.

- U Portugalu se družio s Hrvatima, sad konačno jednog ima i u momčadi - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • floks19 09.09.2012.

    u zagrljaju grofa Dracule

  • marinac_1 09.09.2012.

    http://www.24sata.hr/nik-titanik/sportski/1873

  • Capafiori 09.09.2012.

    Dopao mi se izraz upotrijebljen uz prvu fotografiju na kojoj se i Čačić "motao" oko Mourinha jer za Čačića pokušavam pronaći riječi koje bi ga opisale, a ovo je upravo riječ koja ga definira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare