To je to što me zanima!

Nije mu dovoljno glasno?! Golman JAR-a želi jače...

Razočaran sam jer baš i nisam čuo dovoljnu buku vuvuzela, ali nadam se da će u sljedećoj utakmici naši navijači puhati više i jače, rekao je Khune
Vidi originalni članak

Nogometaši na travnjaku ne čuju niti svoje misli, a kamoli trenerove i suigračeve povike. U kafićima diljem svijeta stišavaju tonove, buka vuvuzela jednostavno je prejaka. No, jednom čovjeku nije. I to čovjeku u središtu zbivanja. Na otvorenju SP-a, u remiju domaćina i Meksika (1-1) golman Južne Afrike Khune kaže da se vuvuzele nisu dovoljno jako čule?!
- Razočaran sam što nisam čuo dovoljnu buku vuvuzela, ali nadam se da će u sljedećoj utakmici naši navijači puhati više i jače. Ljudi koji su puhali glasno bili su meksički navijači i njihove su se vuvuzele čule na stadionu više od naših - rekao je Khune.
Čovjek bi pomislio da golman Južnoafričke reprezentacije mora na hitni pregled sluha, jer 84.490 navijača puhalo je u vuvuzele stvarajući atmosferu koja je, većini navijača nenaviknutima na takav zvuk, katastrofalna. Uoči SP-a liječnici su upozorili da bi buka koju svojim rekvizitima stvaraju navijači mogla biti i opasna, pogotovo za životinje. Naime, od vuvuzela bi mogle oglušiti. Ni to nije dovoljno južnoafričkom golmanu koji želi jaču podršku.
- Naša je prednost trebao biti 12. igrač, navijači koji pušu u vuvuzele, a to nije bio slučaj. Kažem, nadajmo se da će u sljedećoj utakmici (protiv Urugvaja 16. lipnja u Pretoriji) biti drugačije.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mali_cigla 11.06.2010.

    ovo je prvi put da su mi naši komentatori milozvučni.....oni su super prema vuvuzelama...čak bi gleda prijenos na novoj samo da umuknu s ovin trubama...

  • Dakox 11.06.2010.

    Neka si je kupidoma pa neka cijelaobitelj puse u njih, pa ce mu biti dovoljno glasne kreten jedan, meni su na vrh glave.

  • Anto GT 11.06.2010.

    ma bit će ubiveni ko sudija falkone,,,, familije mi moje XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare