To je to što me zanima!

Nije mu prvi put: Szczesny nije branio jer je uhvaćen da puši

Golman Rome, na posudbi iz Arsenala, Wojciech Szczesny uhvaćen je kako puši i zato nije branio jučer protiv Atalante. Zbog cigareta je izgubio mjesto u Arsenalu
Vidi originalni članak

Poljski reprezentativac Wojciech Szczesny je zbog vlastite gluposti izgubio mjesto u početnom sastavu Rome. U jučerašnjoj utakmici protiv Atalante, mrežu 'vučice' čuvao je veteran Morgan De Sanctis samo zahvaljujući Szczesnom  - Poljak je navodno uhvaćen s cigaretom, piše Gazzetta Dello Sport.

Szczesny je istu stvar napravio i u Arsenalu. Uhvaćen je kako puši, a zbog toga je izgubio mjesto u prvoj momčadi 'topnika' i, na kraju krajeva, zaradio transfer u Romu. 

No trener Rome Rudi Garcia, kojeg, inače, rimska javnost sve manje i manje podupire, a otkaz mu je sve bliži, tvrdi da sa Szczesnyjem nema problema.

- De Sanctis i Szczesny su na istoj razini. Niti jedan nije broj jedan u momčadi. Wojciech nije napravio ništa krivo i nije odgovoran ni za što - izjavio je francuski trener. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Marko Pejić 02.12.2015.

    puši koliko ja znam pola nogometaša svijeta

  • net666 01.12.2015.

    sta bi bilo da je smrkao travu?

  • Shogun 30.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare