To je to što me zanima!

'Nije ovo privatna predstava Ivana Balića da radi što hoće'

Doveo nas je u bunar. Igra dobro i od jedanput poludi. Pa to ne možeš vjerovati... Da, on je glavni krivac za onakvo otvaranje utakmice, uvjeren je "gazda" Gobac
Vidi originalni članak

Dok su šokirani igrači jedva uspjevali složiti suvislu rečenicu, a izbornik Goluža pokušavao pronaći razloge novog posrtaja u previše pogrešaka i nedostatku sreće, prvi čovjek hrvatskog rukometa krivca za poraz označio je imenom i prezimenom.

- Pa nije ovo privatna predstava, ne može Ivano Balić raditi što hoće! - grmio je ljutiti Zoran Gobac, koji se u izlaganju nije mogao suzdržati ni od pristojne količine psovki.

- Doveo nas je u bunar. Igra dobro i od jedanput poludi. Pa to ne možeš vjerovati... On je glavni krivac za onakvo otvaranje utakmice. Trebali smo voditi 7-2 nakon prvih deset minuta, a bacili smo deset lopti van - nastavio je Gobac, koji je ljutit i na novinare:

- Svi mu dozvoljavate sve, napravili ste od njega čovjeka koji sve najbolje zna...

OK, nešto valjda Balić i zna, ali ljutitog Gopca ništa nije moglo smiriti nakon poraza na koji očito nije računao. U najmanju ruku. I istina je da je Balić odlično krenuo u turnir, ali i da je protiv Švedske bio daleko ispod svoje razine. A bio je i vrlo nervozan, ljutio se na suigrače, na sebe... U drugom dijelu 15 minuta je proveo na klupi.

- Pazi, ako je Argentina ove dobila pet razlike, mi Argentinu 18, a od ovih izgubimo pet, onda je tu netko lud. Trebali smo ih pregaziti danas - rekao je Gobac, koji je poraz od Švedske postavio visoko na listi najlošijih predstava ove generacije.

- Nakon onog poraza od Argentine 2003. godine, ovo je bez konkurencije naša najlošija utakmica. Ma smiješno je kako su nam na početku drugog poluvremena ispadale lopte - očajavao je Gobac.

I sad ne preostaje ništa drugo nego okrenuti se Poljskoj i borbi za Olimpijske igre. Treba biti među prvih sedam ukoliko želimo igrati kvalifikacije.

- Moramo se koncentrirati na tu utakmicu da nam se pobjegne i London. Ali igrači moraju neke stvari shvatiti. Ovo nije ni trkalište ni hipodrom pa da neke boli ku..., da se vuku po terenu. Tako to ne ide - slikovito je završio Zoran Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 321

  • omerta_st 25.01.2011.

    a dok je cinia cuda onda je bia odličan ,da je usa oni udarac iza leda onda bi bia car

  • šumskičova 25.01.2011.

    nije lako biti IVANO BALIĆ- ako ne pokazuje emocije boli ga briga za sve, ako pokazuje onda je bahat i megazvijezda, ako ne doda loptu sebičan je, ako doda, a drugi ne uhvate kriv je, ako ne zabije 5 golova loš je, ako zabije 10, mora 2 sata davati intervjue

  • maktub 25.01.2011.

    Baš me zanima komentar Gopca nakon današnje igre (ponajviše) Balićeve. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare