To je to što me zanima!

Nije šala: M. Jackson osvanuo pred Fulhamovim stadionom!

Predsjednik Fulhama Mohamed Al Fayed šokirao je navijače otkrivši spomenik 'kralju popa' Michaelu Jacksonu ispred Craven Cottagea. Bili su bliski prijatelji
Vidi originalni članak

Londonski premierligaš Fulham u posljednjih sto godina iznjedrio je klupske legende poput Bobbyja Robsona, Johnny Haynesa, Georgea Cohena te mnogih drugih. Kad je predsjednik Fulhama Mohamed Al Fayed prije nekoliko dana najavio otkrivanje spomenika ispred Craven Cottagea, prosječni navijač očekivao bi da će spomenik jednom od spomenutih legendi osvanuti pred stadionom.

Ali, ne. Ekscentrični bogataš odlučio je statuu posvetiti Michaelu Jacksonu! Da, kičasti kip 'kralja popa' u karakterističnoj pozi sa dijamantnom rukavicom 'nastupa' pred Fulhamovim stadionom.

Navijači i kritičari su očekivano 'na nož' dočekali potez Al Fayeda koji je bio veliki prijatelj s pokojnim Jacksonom koji je uostalom i gostovao na Craven Cottageu.

Bijesni egipatski tajkun kritičarima je poručio:

- Zašto bi to bilo bizarno? Pravim nogometnim navijačima se spomenik sviđa. A ako neki glupi navijači ne razumiju i ne cijene takav poklon, slobodno neka idu k vragu. Ne želim da takvi navijaju za Fulham. Ako ne razumiju i ne vjeruju u stvari u koje ja vjerujem, neka idu navijati za Chelsea ili bilo koga drugoga, rekao je Al Fayed i dodao:

- Ljudi iz cijele zemlje će stajati u redovima da vide spomenik i to je nešto na što bismo svi trebali biti ponosni.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • baka22 04.04.2011.

    slazem se s vama ljudi,nije mu mjesto na stadionu!

  • quaresma 04.04.2011.

    Michael Jackson je bio genijalac i najveća zvijezda na svijetu i ostat će upamćen kao legenda, ali kakve veze ima sa nogometom, ako mu je htio odati počast neka postavi kip u svoje dvorište.

  • m4j 03.04.2011.

    katastrofa..veliko razocaranje za navijace fulhama..svaka cast jacksonu, al nije on upisan u povijest fulhama..kipovi se dizu legenda kluba, a ne pop legendama, barem ne ispred nogometnih stadiona..lijepo je dici njemu kip al nema on veze sa fulhamom pa taj kip tesko da ce ko uopce dozivljavat od fulhamovih navijaca kao nesto njihovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare